Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Genç öğretmenin sır cinayeti çözüldü

        Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde görev yapan ücretli öğretmenin eşarpla boğarak öldürdüğü iddia edilen zanlı tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kelhasan beldesindeki lisede görev yapan ücretli tarih öğretmeni 34 yaşındaki Sündüs Keleş'in yalnız yaşadığı evde 11 Aralık 2011 tarihinde ölü bulunmasının ardından yapılan otopsi sonucu eşarpla boğularak öldürüldüğü tespit edilmişti.

        Olay sonrası çok sayıda kişinin ifadesine başvuran jandarma, İsmail Ç'yi (22) gözaltına aldı. İsmail Ç, suçunu itiraf etti.

        Olay yerinde tatbikat yaptırılan İsmail Ç'nin, olay gecesi evinin kapısını tanımadığı hiç kimseye açmadığını bildiği için öğretmen Sündüs Keleş'i 3 saat boyunca evin bahçesinde bulunan tuvalete gitmesi için beklediğini, kapıyı açar açmaz tecavüz amacıyla saldırıp içeriye sürüklediğini, öğretmenin bağırması ve kendisine direnmesi üzerine eşarpla boğarak evden uzaklaştığını ifade ettiği öğrenildi.

        Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Zanlının psikolojik sorunları bulunduğu, bu sorunlar nedeniyle iki ay askerlik yaptığı ve askerliğe elverişli olmadığına dair raporla terhis edildiği öğrenildi.

        Öldürülen Sündüs Keleş'in ilçeye bağlı Kelhasan beldesindeki lisede 4 yıldır ücretli tarih öğretmeni olarak görev yaptığı bildirildi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ