Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Polislerden örnek davranış

        SİLİFKE / AHT

        Silifke Engelliler Derneğinde düzenlenen törenle tekerlekli sandalyeleri Halil Durna (65) ve Rüveyda Dölek'e (7) teslim eden Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, "Elimizden geldiğince engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

        "Plastik mavi kapaklar engellerimizin eli ayağı oldu" diyen İmişçi, "Silifke Polis Merkezi Amirliği ile İlçe Emniyet Müdürü personelimiz ortaklaşa 10 bin adet plastik mavi kapak topladı. Bu kapakların toplanmasında polis eş ve çocuklarının da büyük emeği oldu. Plastik kapak karşılığında 2 adet tekerlekli sandalye alabilmek için Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğimiz Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile irtibata geçti. Yapılan görüşmeler neticesinde de Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi İlçe Emniyet Müdürlüğümüz adına 2 adet tekerlekli sandalye gönderdi. Bizler de Silifke Engelliler Derneği ile irtibata geçerek, sosyal hayatlarını daha da kolaylaştırmak adına iyi niyetimizin göstergesi olarak engelli vatandaşlarımız Rüveyda Dölek ile haftada 3 kez diyalize gitmek zorunda olan Halil Turna'ya tekerlekli sandalyeleri hediye ettik. Umarım bundan sonraki hayatlarında daha mutlu ve sağlıklı olurlar" dedi.

        İlk kez tekerlekli sandalyeye kavuşan doğuştan yürüme engelli Rüveyda Dölek ve Halil Durna, yaptıkları anlamlı yardımdan dolayı Emniyet Müdürü Volkan İmişçi'ye ve polislere teşekkür ettiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ