Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sivas'ta bıçaklı kavga:1 ölü 2 yaralı

        Sivas'ta çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1'i kadın 2 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, G.U. (24) ve imam nikahıyla birlikte yaşadığı Mustafa Y'nin (27) Akdeğirmen Mahallesi 9. Sokak'taki evinin önüne gece saatlerinde otomobille 4 kişi geldi. 3 arkadaşı ile birlikte araçtan inerek 2 çocuk annesi G.U'nun dışarıya çıkmasını istediği iddia edilen F.G (29) ile Mustafa Y. arasında 2 katlı bahçeli evin alt katındaki dairede kavga çıktı.

        Kavgada, vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbesi alan Mustafa Y, olay yerinde öldü. Yaralanan G.U. ambulansla, F.G. ise arkadaşları tarafından otomobille hastaneye kaldırıldı.

        Vücudunun çeşitli yerlerine 4 bıçak darbesi alan F.G'nin tedavisinin Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde sürdüğü, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Elinden yaralanan ve Sivas Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan G.U'nun ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

        Olayla ilgili F.G'nin arkadaşları C.M, Ş.K. ve U.K. da Cinayet Büro Amirliği ekiplerince ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

        Polis ekipleri, cinayetin işlendiği evde inceleme yaptı. Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da olay yerine gelerek bilgi aldı.

        Bu arada, olay sırasında, G.U. ve Mustafa Y'nin küçük yaştaki 2 çocuğunun da evde olduğu öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ