Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kahvehaneye bombalı saldırı

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'da bir kahvehaneye el yapımı parça tesirli bomba atıldı. 1'i ağır 5 kişi yaralanırken; saldırının kahvehane işletmecisine husumeti olan bir kişi tarafından yaptırılmış olabileceği iddia edildi.

        Yenibey Mahallesi Emin Ağa Caddesi'nde Baki Bilmez'e ait kahvehaneye dün gece saat 22.30'da motosikletli 2 kişi tarafından el yapımı bomba atıldı. Parça tesirli bombanın patlaması sonucu kahvehanede oyun oynayan Ekrem Bülent Kaşsanak (36), Hasan Özarslan (16), Şahin Feri (17) ve Ahmet Boğa (20) ile kahvehanenin üzerindeki evin camının kırılması sonucu da 6 yaşındaki Beren Gülderen, başından yaralandı. Motosikletli saldırganlar kaçtı. Hasan Özarslan'ın durumunun ağır olduğu bildirildi. Yaralılar Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Kahvehaneye bomba atılmasıyla ilgili terörle mücadele ekipleri de olay yerine gelip inceleme yaptı. Saldırıyı kahvehane sahibi Baki Bilmez ile aralarında husumet bulunan kişilerin düzenletmiş olabileceği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ