Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da kadın cinayeti- İstanbul, Ümraniye, kadın cinayeti

        Ümraniye'de 37 yaşındaki Abdullah Canıbol, cadde üzerinde tartıştığı 32 yaşındaki eşi Feride Canıbol'u tabancayla öldürdü. Cinayetin ardından polise teslim olan çılgın koca, 'pişman mısınız' sorusuna "Son pişmanlık fayda etmiyor" dedi. Olay, Cengiz Topel Caddesi 2 Numara üzerinde yer alan Sayısal Loto Bayisi önünde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Abdullah Canıbol adlı bir şahıs eşi Feride Canıbol ile cadde üzerinde tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine bir anda belindeki tabancayı çeken Canıbol, eşinin üzerine kurşun yağdırdı. Göğsüne 3 kurşun isabet eden Feride Canıbol olay yerinde hayatını kaybederken saldırgan eş olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri genç kadının öldüğünü tespit etti. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri cinayet mahallinde inceleme çalışması başlattı. Feride Canıbol'un cesedi yapılan incelemelerin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

        ZANLI: "SON PİŞMANLIK FAYDA ETMİYOR" DEDİ.

        Öte yandan Abdullah Canıbol, bir süre sonra olayda kullandığı tabancayla birlikte Ümraniye Polis Merkezine giderek polise teslim oldu. Polis merkezinden çıkarılırken gazetecilerin 'eşinizi neden öldürdünüz?' şeklindeki soruya "tartışma" diye yanıtlarken 'pişman mısınız?' şeklindeki soruya ise "Son pişmanlık fayda etmiyor" diye yanıtladı.

        Olayın bir görgü şahidi, "Eşi tarafından vuruldu ve üç el ateş etti. Saldırı sırasında eşi yaşıyordu. Sonra vefat ettiğini öğrendik. Vurduktan sonra kaçtı ama sonra gidip polise teslim oldu" dedi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürerken cinayet zanlısı Abdullah Canıbol soruşturma kapsamında sorguya alındı. Cinayetin nedeni olduğu iddia edilen tartışmanın konusu yapılacak soruşturmanın ardından netlik kazanacak.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ