Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Mecidiyeköy E-5 kaza

        Mecidiyeköy, E-5 karayolunda ; meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği ;bir araç, taksiye çarparak takla attı. Araç içindeki bir kişi yol kenarına savruldu.

        Yaralı kişinin savrulduğu yer E-5 otoyolu ile Mecidiyeköy girişi arasındaki yüksek yamaç olunca, heyecan dolu anlar yaşandı. Adının Beyazıt Günaydın olduğu öğrenilen yaralının aşağıya düşmemesi için herkes büyük çapa gösterdi. Arkadaşının uzattığı ele tutunarak bekleyen Günaydın, itfaiye tarafından kurtarıldı.

        Kaza, Mecidiyeköy E-5 üzerinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Taksi sürücüsü İsa Baktıkidar'ın kullandığı 34 TFN 08 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybederek metrobüs yolundaki bariyerlere çarptı. Araç takla atarak durabildi. Arkadan gelen Osman Bakır'ın kullandığı plakası belirlenemeyen Renault marka araç da taksiye çarpmamak için direksiyonu kırdı. Ancak araç direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içindeki Beyazıt Günaydın araçtan dışarı savrularak, yol kenarına fırladı.

        Kazayı gören diğer sürücüler hemen durarak, sağlık eliplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Baktıkidar'ın araç içinde sıkıştığını gördü. Sağlık ekipleri, itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye Baktıkidar'ı sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışma başlattı.

        ARAÇ İÇİNDEN FIRLADI

        Bu sırada yol kenarındaki yamaca savrulan Beyazıt Günaydın için yakınları ve polisler seferber oldu. Yerin kaygan olması nedeniyle zor anlar yaşandı. Polisler ve yakınları el ele tutarak Günaydın'ın aşağı düşmesini engellemeye çalıştı. İtfaiye ekipleri Günaydın'ı kurtarmaya çalışırken bir itfiaye görevlisi aşağı kaydı. İtfaiye görevlisi kendi imkanlarıyla tekrar yukarı çıkmayı başardı.

        Acı içinde kurtarılmayı bekleyen Beyazıt Günaydın, uzun çabalar sonucu kurtarıldı. Sedyeyle ambulansa konulan Günaydın, Şişli Etfal hastanesine kaldırıldı. Günaydın çıkarıldıktan sonra taksi sürücüsü Baktıkidar da itfaiyenin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak sedyeyle ambulansa konuldu. Hastaneye kaldırılan Baktıkidar ve Günaydın'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Olay yerine gelmeye çalışan ambulanslar da trafikte ilerleyemedi. Ambulanstan inen sağlık görevlileri olay yerine koşarak geldi.

        Yaklaşık 1 saat rafiğe kapatılan yol araçların çekilmesiyle tekrar açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ