Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Facebook yine kanıt- Amerika, facebook, aldatma

        Amerika'nın Washington eyaletinde bir kadın kocasının kendisinden gizli olarak aynı anda evlendiği ikinci eşini Facebook hesabından buldu. Washington eyaletinde yaşayan ve ismi verilmeyen bir kadın, 2001 yılında evlendiği Alan L. O'Neill isimli şahsın ikinci evliliğini Facebook üzerinden ortay çıkardı. 2009 yılında boşanmadıkları halde eşinden ayrı yaşayan O'Neill adını değiştirdikten sonra Facebook hesabı açarak başka bir evlilik yapmış.

        Uzun süre bunu fark edemeyen kadın, Facebook hesabında arkadaş tavsiyesinde bulunan listede gördüğü bir başka kadını listesine ekledikten sonra kocasının ikinci düğün fotoğraflarını fark etti.

        Annesi aracılığıyla eşine evlenip evlenmediğini sorduran kadın, kocasından "Hayır ben daha evliyim, eşimden boşanmadım. Başka bir evliliğim yok" cevabını aldıktan sonra harekete geçti. Bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunan kadın, kocası O Neill'in suçunu ortaya çıkardı. Ancak kocasının ikinci eşi ile tartışan kadın tutuklanarak cezaevine konuldu.

        Bu olayların aile yapısını çok olumsuz etkilediğini belirten uzmanlar Facebook gibi sosyal medya araçlarının topluma zararlı olabileceği uyarısında bulunuyor.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ