Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Roman güzellik yarışması, Kocaeli'de yarışma, Roman festivali

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Roman festivali kapsamında yapılan güzellik yarışmasında podyuma çıkan roman adaylar mankenleri aratmadı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 4-6 mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği Roman Festivalinde birbirinden ilginç etkinliklere sahne olacak. Festivalde yapılacak güzellik yarışmasının ön elemeleri Seka Park içerisinde yer alan uçurma tepesinde yapıldı. Roman güzellik yarışması finallerine katılmak için 48 roman adayı yarıştı. Podyumda roman kızları yarışırken onları izlemeye gelen vatandaşlar da unutulmadı. Sanatçı Murat Taylan'ın söylediği birbirinden hareketli parçalarla roman vatandaşlar yerinde duramazken 7'den 70'e herkes oynadı. Roman adaylar sahnede yürürken çalınan şarkılar sıralarını bekleyenleri de oldukları yerde oynattı. Yarışmaya genç kızların yanısıra kendini güzel bulan bayanlar da katıldı. Bazıları sahneye zorlukla çıkartılırken, bazıları da oldukça rahat hareketleri ile dikkat çekti. Roman adayların kimi terlikle kimi de topuklu ayakkabı ile podyumda yürüdü.

        Sahnede yarışan roman adaylara en büyük destek erkeklerden geldi. Çalınan hareketli parçalarla Uçurtma tepesindeki binlerce roman yerinde duramayarak oynadı. Yarışmaya katılan 48 adaydan 30'u 4-6 Mayıs'ta yapılacak Roman Festivali'nde düzenlenecek güzellik yarışması finallerine katılmaya hak kazandı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ