Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Ali Ağaoğlu'nun 4 çocuğu olduğu ortaya çıktı

        HT GAZETE

        İşadamı Ali Ağaoğlu’nun 3 değil, 4 çocuğu olduğu ortaya çıktı. Ağaoğlu’nun, B.K. adlı bir kadından, 8 yaşında E.İ. Ağaoğlu isminde bir erkek çocuğu daha bulunuyor. Ağaoğlu 4’üncü çocuğunu, 2005 yılında mahkeme kararıyla kabul etmek zorunda kaldı.

        BAŞBAKAN Erdoğan’a Çin gezisi sırasında 3 çocuk sahibi olduğunu söylediğini anlatan işadamı Ali Ağaoğlu’nun, 3 değil, 4 çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Her yerde “3 çocuğum var” diyen Ağaoğlu’nun gizlediği 4’üncü çocuğununsa, Burcu K. ile olan beraberliğinden 2004’te doğduğu ve erkek çocuğuna E.İ. isminin verildiği ortaya çıktı. Genç kadın, 2005 yılında Kadıköy 2. Aile Mahkemesi’nde açtığı ‘babalık davası’yla oğlu E.İ.’yi, Ali Ağaoğlu’nun nüfusuna kaydettirmeyi başardı. Halen özel bir okulda öğrenci olan 4’üncü çocuğunu sır gibi saklayan Ağaoğlu, nikâhlı eşi Semra Ağaoğlu’ndan Sena (19) ve Alican (26), “Hayat arkadaşım” dediği Ayten Alpar’dan ise 6 yaşında Mert adında bir oğlu olduğunu söylüyor.

        ‘3 ÇOCUĞUM VAR’ DİYE AÇIKLAMIŞTI

        Bir süre önce bir gazeteye verdiği röportajında “İnsanlar beni yanlış tanıyor. Hayatım boyunca hiç kimseyi aldatmadım. Çok istikrarlı bir adamım, hep uzun ilişkiler yaşadım” diyen Ağaoğlu, “Sayın Başbakan’la beraber Çin’e gittik. Uçakta yanımda oğlum Alican da vardı. Onu Başbakan’la tanıştırdım. ‘Kaç çocuğunuz var?’ diye sordu, ben de ‘Söylediğinizi yaptım, 3 tane’ dedim” diye konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ