Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Ankara Büyükşehir Belediyesi, dünya evine girecek 212 çift için şölen düzenleyecek. 212 çift için Atatürk Kültür Merkezi'nde 29 Haziran Cuma günü nikah töreni yapılacak. 212 çiftin en mutlu gününe on binlerce Başkentli şahitlik yapacak. Sürpriz hediyeleri

        Ankara Büyükşehir Belediyesi, dünya evine girecek 212 çift için şölen düzenleyecek. 212 çift için Atatürk Kültür Merkezi'nde 29 Haziran Cuma günü nikah töreni yapılacak. 212 çiftin en mutlu gününe on binlerce Başkentli şahitlik yapacak. Sürpriz hediyelerin dağıtılacağı gecede Ebru Gündeş ve Sinan Özen konser verecek.

        Geçtiğimiz yıl 211 çiftin düğün törenini, Hipodrom alanında düzenlenen Büyük Ankara Festivali kapsamında, sanatçılar Niran Ünsal ve Özcan Deniz'in konserleriyle renklendiren, Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek'in şahitliğinde gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da bu organizasyona ev sahipliği yapacak. Ebru Gündeş'in yeni albümünden parçaları ilk kez 212 çift ve bu mutlu günün şahitliğini yapan Ankaralılarla paylaşacağı düğün töreninde Sinan Özen romantik şarkılarla geceyi renklendirecek. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gelin ve damatlıklar da dahil tüm masrafların karşılandığı organizasyonda, çiftlere çeşitli hediyeler verilecek.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ