Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik Fatih Sultan Mehmet Köprüsü trafiği son durum

        Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde dün gece yaşanan trafik sıkışıklığı sürücülere zor anlar yaşattı. Trafiği durma noktasına getiren köprü çalışmaları nedeniyle vatandaşlar isyan etti. Hafta sonu olması dolayısıyla plan yapacaklar dikkat! Trafik yoğunluğunu mutlaka göz önünde bulundurun.

        Gece 01.30 sıralarında da yaşanan trafik sıkışıklığı sürücüleri canından bezdirdi. Sürücüler Avrupa Yakasından, Anadolu Yakası’na geçebilmek için saatlerce yollarda bekledi. TEM Otoyolu Habibler Sapağından itibaren Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne kadar araç kuyruğu oluşurken, sürücüler kontak kapattı.

        Bir sürücü FSM girişinde tıkanan trafikte, Belçika’dan uçakla Türkiye’ye 3 saatte geldiğini, fakat Atatürk Havalimanı’ndan Beykoz Kavacık’daki evine gidebilmek için 5 saattir yolda olduğunu söyledi. Bir kadın sürücü ise pazar günü aynı yolu kullandığını fakat bu kadar yoğun olmadığını belirterek "Araç şu anda kapalı durumda" dedi. Bakım onarım çalışmaları yüzünden 2 şeridi kapalı yolda bir de maddi hasarlı trafik kazaları trafiğin daha da yoğunlaşmasına neden oldu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ