Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Kartal ve Pendik işletme müdürlüklerinin hizmet alanı içinde kalan bölgelerde yıllık bakım çalışması yapılacak.

        Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Kartal ve Pendik işletme müdürlüklerinin hizmet alanı içinde kalan bölgelerde yıllık bakım çalışması yapılacak.

        Çalışma kapsamında yarın Kartal'da 09.00-15.00 saatleri arasında Soğanlık, Uğur Mumcu ve Gümüşpınar mahalleleri, TEM bağlantı yolu, Zırhlı Tugay Komutanlığı, Gümüşpınar mevkisi Sarmaşık ve Kocayemiş sokak civarı, Baharkent sitesi, Bilgin Sokak İş Bankası blokları, Sakızağacı Sokak ve Zeytinlik Caddesi civarına, aynı gün Pendik'te 09.00-16.00 saatleri arasında Kavakpınar Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi ile Sümbül ve İpek sokaklara elektrik verilemeyecek.

        Kartal'da, 11 Temmuz Çarşamba günü, 09.00-15.00 saatleri arasında Soğanlık Gümüşpınar ve Orta mahalleler, Yalnız Selvi Caddesi ile Fıstıkağacı, Melis, Çamağacı, Timurlenk, Özgür, Pelit, Hanımefendi, Sertan ve Candan sokak civarına, aynı gün Pendik'te 09.00-16.00 saatleri arasında Kavakpınar Mahallesi, Abdi İpekçi ve Güzelyalı caddeleri, Orman ve Pazar sokaklar ile Hazal İnşaat civarı elektrik alamayacak.

        12 Temmuz Perşembe günü Kartal'da 09.00-15.00 saatleri arasında Kordonboyu Mahallesi, Soğanlık, Neyzen Tevfik, Çırçır, Cumhuriyet, Üsküdar, Eski Yakacık ve Meşeli Ayazma caddeleri ile Merdivenli, Kalyon ve Elif sokaklarda, aynı gün Pendik'te 09.00-16.00 saatleri arasında Kavakpınar ve Çamçeşme mahalleleri, Gülyalı, Aydınlı ve Abdi İpekçi caddeleri ile Semra, Engin ve Atılgan sokaklar ve Akar Metal civarında kesinti yapılacak.

        Kartal'da 13 Temmuz Cuma günü 09.00-15.00 saatleri arasında Kordonboyu Mahallesi, Ankara, Samanyolu ve Merih caddeleri, Şengül ve Ayaz sokaklar, kum depoları ile Çavuşoğlu Hava Evleri'ne, Maltepe'de aynı saatlerde Zümrütevler Mevlana Sokak civarına elektrik verilemeyecek.

        14 Temmuz Cumartesi günü, Kartal'da 09.00-15.00 saatleri arasında Cevizli yanyol metro şantiyesi, adliye şantiyesi ve civarı, E-5 yanyol kan merkezi, Dr. Lütfü Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve acil servisi, Cevizli Halk Ekmek Fabrikası, aynı gün Pendik'te 09.00-16.00 saatleri arasında Fevzi Çakmak Mahallesi, Evren ve Gürsel caddeleri, BP civarı ve Çimen Sokak elektrik alamayacak.

        Kartal'da 15 Temmuz Pazar günü, 09.00-15.00 saatleri arasında Sanayi, Uğur, Yıldız ve Spor caddeleri ile Cöster fabrikasında kesinti yapılacak.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ