Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik Bayram trafiği yoğunluğu, Bayramda yol durumu

        HABERTURK.COM

        Yarın başlayacak Ramazan Bayramı öncesi, İstanbul dışına gidecek olanlar akşam saatlerinde yola çıktı. Tatilciler Bolu Dağı'ndaki yoğunluğu artırdı. Otoyolun Düzce-Bolu kesimi ile Bolu Dağı'ndaki tünellerde yoğunluk nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Düzce ve Bolu'da görevli trafik ekipleri, devriye gezerek sürücüleri aşırı hız ve yakın takip konusunda uyardı. İstanbul'dan yola çıkan şehirlerarası yolcu otobüsleri Ankara'ya 8-9 saatte İzmit'e ise 7 saatte ulaşabildi.

        Trafik yoğunluğu sürücüler için tam bir işkenceye dönüştü. Çanakkale güzergahını kullanan tatilciler, feribot iskeleleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kilitbahir köyünden Çanakkale'ye geçmek için bekleyen araçların oluşturduğu araç kuyruğu, zaman zaman 2 kilometreye ulaştı. Öte yandan Anadolu yakasından Avrupa yakasına gitmek isteyen vatandaşları taşıyan otobüsler de gece geç saatlerde Çanakkale Feribot İskelesi'nde yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

        İBB'DEN UYARI!

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi, internet sitesinden sürücüleri uyardı. Maddi hasarlı trafik kazası olan TEM Orhanlı-Aydınlı Dericiler yönünde bir şeridin kapatıldığını açıkladı.

        BOLU'DA 30 KİLOMETRELİK KUYRUK OLUŞTU!

        Ramazan Bayramı tatili için yollara düşen tatilciler, oluşan 30 kilometrelik araç kuyruğu nedeniyle Bolu'da saatlerce bekledi.

        İstanbul'dan Bolu'ya 12 saatte ancak gelebilen tatilciler, TEM otoyolunun Çaydurt mevkiinde yaklaşık 30 kilometrelik araç kuyruğu ile karşılaştı. TEM otoyolunda meydana gelen kazaların neden olduğu yoğunluğun devam ettiği öğrenildi.

        UÇAKLARDA YER KALMADI!

        Bayram tatili havaalanlarında da yoğunluğa sebep oldu. Özellikle iç hatlarda Bodrum, Antalya, Dalaman, İzmir gibi sahil kentleriyle, dış hatlar da Paris, Roma, Prag, Viyana gibi merkezlere giden uçaklarda doluluk oranının yüzde yüzü bulduğunu öğrenildi. Bayram tatili nedeniyle havayolu şirketleri artan talebi karşılamak üzere, Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ek seferler düzenliyor.

        HABERTURK.COM

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ