Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Şehir Hatları vapuru sürpriz bir teklife tanıklık yaptı

        Şehir Hatları'nın Beşiktaş-Kadıköy vapuru, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sürpriz bir evlenme teklifine sahne oldu.

        Olacaklardan habersiz şekilde ablasıyla Beşiktaş İskelesi'nden saat 20.15'te hareket eden ''Barış Manço'' isimli Kadıköy vapuruna binen Tuğçe Özdemir, arka bölüme oturdu.

        Yolcular arasında dağınık şekilde oturan müzisyenler, vapurun hareketinden sonra akordeon, keman, flüt, gitar ve klarnetleriyle Kenan Doğulu'nun ''Yüzsüz yürek'' adlı şarkısını çalıp söylemeye başladı.

        Vapurdaki yolcular şaşkınlıkla birbirlerine bakarken, şarkının bitiminde açılan ''Prensesim, benimle evlenir misin?'' yazılı pankart, daha büyük bir merak uyandırdı.

        Şarkının bitiminde Özkan Taşkın, elinde bir demet gül ile diz çökerek, Tuğçe Özdemir'e evlilik teklifinde bulundu.

        Sürpriz teklif karşısında büyük heyecan yaşayan Özdemir, Özkan'ın teklifini ''Evet'' diyerek kabul etti.

        Çift, söz yüzüğü taktıktan sonra vapurda çalınan müzik eşliğinde dans etti.

        Tuğçe Özdemir, çok mutlu olduğunu belirterek, ''Böyle bir şeyi hiç beklemiyordum. 8 yıldır tanışıyoruz. Bana hep 'bir eksik var' diyordu. Defalarca evlenme isteğini dile getirdi. Teklif etti ama en güzeli bu oldu. İşten çıkıp buraya geldim. Ablam beni türlü bahanelerle vapura bindirdi. Çok yoğun bir iş günüydü ama bu teklifin, bu heyecanın ardından bütün yorgunluğumu unuttum'' diye konuştu.

        Ankara'dan gelip evlenme teklifinde bulunan Taşkın ise ''Bu teklifi Şehir Hatları işletmesi sayesinde yapabildim. Çok mutluyum hatta heyecandan konuşamıyorum. Her şey çok güzeldi. Kenan Doğulu'nun şarkısı, ilk tanıştığımızda çalan şarkıydı, bizim şarkımız oldu. Çok mutluyuz, teşekkür ediyoruz'' dedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ