Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda 5 yıl sonra bu defile için podyumda olacak!

        Özgür Masur, Mercedes - Benz Fashion Week İstanbul 2013 kapsamında Soul by Özgür Masur pret a porter koleksiyonunu, Her Story ve Magnum ana sponsorluklarında 15 Mart Cuma günü moda severlerle buluşturacak.

        Özgür Masur ile özdeşleşmiş olan lale figürü de koleksiyonda farklı bir yorumla sunulurken Güpür dantellerin bedenlerde hayat bulduğu koleksiyonda şehirli güçlü kadın başrolde yer alacak.

        Tasarımların bu seneki yüzü olarak, Türkiye’nin en önemli top modellerinden Güzide Duran poz verirken, 5 yıl sonra ilk defa Soul by Özgür Masur defilesiyle de izleyicilerle buluşacak.

        Soul By Özgür Masur 2013 Sonbahar- Kış konseptini fotoğraflayan isim de Murat Özdemir oldu.

        Türkiye'nin önde gelen Sound Designer’ı Veyasin, defilenin müziklerinin yanı sıra, videoart görüntülerini Soul by Özgür Masur için hayata geçirdi.

        Defilede Beren Saat,Derin Mermerci, Meryem Uzerli, Can Ateş,Tuğba Büyüküstün,Onur Saylak,Hazal Kaya,Bade İşçil, Selin Demiratar, Ahu Yağtu Yılmaz, Gülcan Arslan, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır, Zuhal Olcay, Demet Evgar, Serenay Sarıkaya, Engin Altan Düzyatan ve Özgeözprinçci gibi birçok isim de bir arada olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ