AK Partili başkan Anneler Günü'nü böyle kutladı
Annesiyle çektirdiği fotoğrafı billboardlara astırdı
AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, 'Anneler Günü'nü kutlamak için il merkezinde bulunan billboardlara astırdığı afişlerde kendi annesi Kadriye Kuru ile birlikte çektirdiği fotoğrafı kullandı.
AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, Anneler Günü'nü kutlamak için il merkezinde çeşitli yerlerde bulunan bilboardlara afişler astırdı. 'Anne şefkattir. Annelerimizin ellerinden öpüyorum' yazılı afişlerde İl Başkanı Burhanettin Kuru'nun bilboardlara kendi annesi Kadriye Kuru'yla birlikte çektirdiği fotoğrafını kullanması dikkat çekti. Bütün annelerin kıymetli odlduğunu söyleyen İl Başkanı Kuru, şöyle konuştu:
"Annelerimizin gününü kutlamak için yaptırdığımız bu afişlere benim için çok değerli olan annemin fotoğrafınıda koyarak ona benim için ne kadar değerli olduğunu anlatmak istedim. Tabiki bütün annelerimiz bizim başımızın tacıdır. Ayrım yapmamız söz konusu değil. Annelerin yerini hiç bir şey dolduramaz. Bu vesile ile bütün annelerin anneler gününü kutluyorum."
DHA