Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Engelsiz Haber Ödülleri sahiplerini buldu

        PINAR ERDEN/ HABERTURK.COM

        İstanbul Fuar Merkezi'nde Engelsiz Yaşam Fuarı çerçevesinde düzenlenen 'Engelsiz Haber Ödülleri' törenine, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile medya temsilcileri belediyeler, dernekler, eğitim kurumları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Özge Uzun'un sunumu ile gerçekleştirilen ödül töreninde engellilere yönelik sorunları, sıkıntıları kamuoyu ile paylaşan toplum bilinci oluşturan Habertürk.com Genel Yayın Yönetmeni Gülin ÇELİKLER'in de aralarında bulunduğu 118 haber kuruluşu temsilcisi ödüllendirildi.

        "HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK"

        'Engelsiz Haber Ödülü' töreninde konuşan Başkan Uysal engellilerin sorunlarının insanların ortak sorunu olduğunu söyledi ve şöyle devam etti:

        'Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımızın normal bir hayat sürdürebilmeleri ancak toplumsal duyarlılığın arttırılmasıyla mümkündür. Başakşehir Belediyesi olarak ilçemizde sosyal belediyecilik kapsamında engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirerek Başakşehir'i engelliler içinde yaşanabilir bir ilçe haline getiriyoruz. Hayatı paylaşmak için engel yok."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ