Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Chat aşkıyla gelen cinayet

        Adana'da 7 Aralık Çarşamba günü saat 22.30 sıralarında Yeni Baraj Mahallesi Bülent Angın Bulvarı üzerinde bulunan bir barda komi olarak çalışan Nebil Örgen ensesinden vurularak öldürüldü. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Ekipleri tarafından yapılan araştırmaya göre 23 yaşındaki Nebil Örgen, 15 gün önce internette Burdur'un Gölhisar ilçesinden Zeliha Özsarı (19) ile tanışmıştı. Genç kız, evlenme vaadiyle kendisiyle tanışan Örgen'in yanına Adana'ya kaçtı.

        3 KİŞİ GÖNDERİLDİ

        2 Aralık Cumartesi günü Adana'da buluşan ikili daha sonra durumu Özsarı'nın ailesine bildirdi. Özsarı'nın ailesi ise para göndermek ve evlenmeleri için paraya ihtiyaç olduğu gerekçesiyle görüştükleri kızlarından Nebil Örgen'in adı, soyadı ve çalıştığı yerin adresini aldı. Bilgileri alan Özsarı Ailesi'nden 3 kişi kızlarını alabilmek için Adana'ya gitti. Bu gelişmeler yaşanırken, Nebil Örgen de Zeliha Özsarı'ya "Ankara'da bazı işlerim var sen ailenin yanına git, dönüşte seni ailenin yanından alırım"diyerek kızı Burdur'a göndermek istedi. Bunun üzerine ailesine telefon açan ve eve geri dönmek istediğini bildiren Zeliha Özsarı'nın annesi Ümmühan Özsarı, "Nikahsız gelme baban seni öyle kabul etmez" cevabıyla karşılaştı. Baba Ahmet, oğulları Ersin ve Serdar Özsarı ile akrabaları olduğu iddia edilen Ali Bağcı Adana'ya geldi. Ahmet Özsarı ve Ali Bağcı'nın, Örgen'i öldürtmek amacıyla bir kişiyi azmettirdikleri iddia edildi. Polis şimdi katil zanlısını arıyor. Bu arada chatte tanıştığı sevgilisi Nebil Örgen'in öldürülmesi olayının şokunu üzerinden atamayan Zelihe Özsarı, "Nebil öldürülmeseydi nikah yapıp evlenecektik. Birbirimizi çok sevmiştik" dedi.

        'ANNESİ KARŞI ÇIKTI'

        Genç kız, "Nebil bana evlenme teklif etti. Ben de bu amaçla Adana'ya geldim. Evlerinde 2 gün kaldım. Ancak annesi evlenmemize karşı çıktı" dedi. Adliyeye sevk edilen Zeliha'nın babası Ahmet Özsarı ve halasının oğlu Ali Bağcı cinayet suçlamasını kabul etmedi.

        Nazan ERDEM-SABAH

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ