Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Yağış yok, sıcaklık artıyor!

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Batı bölgelerimizin zamanla parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

        Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

        HAVA SICAKLIĞI :Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

        MARMARA:Batı kesimleri ile zamanla bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Trakya ve bölgenin güneydoğu kesiminde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

        EGE:Kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        AKDENİZ:Az bulutlu ve açık, zamanla batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Göller Yöresi'nde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

        İÇ ANADOLU:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

        BATI KARADENİZ:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        DOĞU ANADOLU:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ