Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda En taze 10 moda kuralı
        1

        MODA DÜNYASI - Esra ÇORUH / HT CUMARTESİ

        Mat tonlar yerine parıltı
        Bildiğiniz mat tonları unutun, parlamaya hazır olun. Metalik renkler modern parçalarla adeta yeniden can buluyor. Lame, broker, payet, zincir zırhlar geceden gündüze taşınıyor. Renk sınırı yok, amaç ışıltının hakkını sonuna kadar vermek!

        2

        Klasik yerine seksi gömlek
        Tasarımcılar sezonun anahtar parçası olarak gömlekleri belirledi, hem de en seksi ve en sportif halleriyle. Bermuda şortlarla tamamlanan gömleklerle sportif bir görünüme bürünürken, gömlek elbiseler her zamanki gibi çok seksi!

        3

        Yüksek ökçe yerine sneaker
        Yüksek ökçeler yine en seksi arzu nesneleri olmaya devam ederken sneaker’lar rahat, cool ve şık halleriyle yüksek ökçelere kafa tutuyor. Sadece spora giderken sneaker giyenler, yeni sezonda bu alışkanlığınızdan kurtulun! Birbirinden şık sneaker’larla gece şıklığınız garanti!

        4

        Neon yerine pastel
        Kışa damgasını vuran pembeler ve sarılar, ilkbahar-yaz aylarında da dominant. Sadece kıyafetlerde değil, ayakkabı ve çantalarda da pastel tonlar yazın romantik yanını işaret ediyor.

        5

        Çizgi yerine fırça darbeleri
        Çizgiler yerini fırça darbelerine ve artistik desenlere bırakıyor. Moda ve sanat mutlu ve yaratıcı bir buluşma yaşıyor. Tasarımcıların pastel blok renklerin üzerine yaptığı büyük fırça darbeleri görülmeye değer!

        6

        Peplum yerine püskül
        Kıyafetlerden aksesuvarlara püsküller yeni sezonun en dikkat çekici detayı. Tribal aksesuvarlar da cabası!

        7

        Mini yerine bermuda
        Mini etekler her zaman başımızın tacı, özellikle bacaklarına güvenen kadınlar için... Ancak yeni sezonda göze çarpan bermuda etek ve şortlar gömlek birlikteliğiyle şık takımlara imza atıyor. Özellikle bermuda şortlar yazın pantolon giymek istemeyenler için en ideal parçalardan, şortunuzu seçerken üstünüze de aynı ton ve desende bluz almayı ihmal etmeyin.

        8

        Blazer yerine kısa ceket
        Evet blazer ceket bir klasik ama yeni sezonda yerini kısa ceketlere bırakıyor.

        9

        Sportif değil sportif couture
        Geçen sezondan yadigâr sportif parçalar en lüks halleriyle yine karşımızda. Sportif couture tanımı moda sözlüğümüze girdi bile! Neredeyse couture özeniyle tasarlanmış parçalar hem gündüz hem de gece kullanıma uygun.