Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler seksi giyinmek, nasıl seksi olurum, çıplaklaşmadan seksi olmak

        Çıplaklık seksidir.” Evet, doğru ama asıl marifet giyim tercihi ile seksi olmakta. Hatta dekolte giymeden bunu başarıyorsanız ne ala! Seksi kıyafetlerin ya da seksi çamaşırların ilişki üzerindeki etkisini bilimsel olarak açıklamak mümkün.

        Dışarıdan gelen uyarıları algılayan duyularımız, bu uyarıları beyinde bulunan limbik sisteme ulaştırır. Lokal hormonların yardımını alan bu uyarılar, vücutta değişik etkiler yaratır. Mesela, eşini çekici kıyafetler içinde gören bir erkek, partnerine dokunduğunda hormonları harekete geçer ve cinsel istek duyar.

        Seksiliğin ilk adımı topuklu ayakkabı ile başlar kimilerine göre. Haksız da değiller aslında. Sessizliği bozan topuk sesleri erkeğin kalp ritmini de bozar… Topuklu ayakkabıların tamamladığı kadının zarif siluetini ortaya çıkaran kıyafetler de baş döndürür. Erkeklerin tek omuzu düşük kıyafetleri çok seksi buldukları da bilinen bir gerçek. Deri kıyafetler ise karşı konulmaz bir cazibeye sahip. Mini ve dar bir elbise giyen bir kadının karşısındaki erkeğin pek de şansı yok. Çünkü bu giyim tarzı kadını kışkırtıcı ve etkileyici kılıyor. Ancak dar bir pantolon ve botla da bu seksiliği yakalamak mümkün. Üstelik bu kombin giyen kişinin her şeyden zevk alan, güzel vakit geçirilebilecek biri olduğu mesajını erkeğe veriyor.

        Gökçen Erdoğan’ın yazısının tamamını okumak için tıklayın
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ