Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Ümit Benan Ece Sükan, Vale kavga, Ümit Benan Ece Sükan vale kavga, vale gözaltı

        Serhat ALAATTİNOĞLU / AHT

        Tasarımcı Ümit Benan ve ünlü manken Ece Sükan’ın darp edilmesiyle gündeme gelen ‘vale şiddetine’ yönelik emniyet operasyonlarının ikincisi gerçekleştirildi. Operasyonda 34 vale daha gözaltına alındı.

        Tasarımcı Ümit Benan ve ünlü manken Ece Sükan çiftinin sokak ortasında darp edilmesiyle gündeme gelen “vale şiddeti”ne yönelik operasyonlarda 47 valenin gözaltına alınmasının ardından yeni bir operasyon daha yapıldı. Emirgan, Bebek, Ortaköy, Kuruçeşme ve Kadıköy’de gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 34 vale daha polis tarafından gözaltına alındı.

        TRAFİK EKİPLERİ UYGULADI

        Trafik ekipleri, önceki gece de Emirgan, Bebek, Ortaköy ve Kuruçeşme'deki lüks restoran ve eğlence mekânlarına gelen müşterilerin araçlarını teslim alarak sokaklara park eden valelere yönelik operasyon düzenledi. Aralarında Suada'ya gelen müşterilerin araçlarını park eden 8 valenin de bulunduğu 22 vale gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Valelere yönelik operasyonda Kadıköy'de de 12 kişi gözaltına aldı. Yetkililer valelere yönelik operasyonların süreceğini bildirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ