Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji hande kazanova burç yorumları
        1

        Koç burcu

        TAM Ay tutulması, özel hayatınızda önemli sonuç ve kararlara yol açabilir. Evlilikle ilgili konular hızlanabilir, var olan ilişkiniz bitebilir veya sevdiğiniz insandan beklenmedik hareketler görebilirsiniz. Tutulmalar ani ve beklenmedik olayları karşımıza çıkardığından, bu süreçte özellikle özel ilişkilerimize çok dikkat etmemiz yerinde olabilir.

        2

        Boğa burcu

        AY tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli sonuçları hızlandırılmış bir şekilde hayatınıza taşıyabilir. Kendinize çok yüklenmeyin, olayları geldiği gibi yaşayın. Kontrol etmeye çalışmak sinirlerinizi yıpratabilir. Bu dönemde sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

        3

        İkizler burcu

        ÖNÜMÜZDEKİ günlerde duygusal olarak aşk hayatınızla ilgili önemli sonuçlara ve kararlara ulaşabilirsiniz. Çocuk isteyenler için bu süreç hızlı ve ani olayları harekete geçirebilir. Yeni insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Aşk hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi çok iyi oturtmanız gerekiyor

        4

        Yengeç burcu

        AY tutulması ev ve aile hayatınızda oluşacak. Gergin etkiler altında olacaksınız. İş alanlarınızda değişik etkiler görülecek. Sevdiğiniz insana karşı anlayışı elden bırakmayın. Ortaklaşa işiniz varsa toplum önünde anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz.

        5

        Aslan burcu

        SATIŞ, reklam ve pazarlama alanlarınız hızlanabilir. Yaptığınız görüşmelerin ve anlaşmaların karşılığını satış olarak alabilirsiniz. Tutulmalar hayatımızda yapmamız gereken değişiklikleri ani olaylarla karşımıza getirir. Bu tutulma sizin yakın çevre ilişkilerinizi karşınıza getirecek. Akraba veya kardeşlerinizin hayatında önemli duygusal olaylar oluşabilir. Bazı işlerinizde sorunlar oluşabilir.

        6

        Başak burcu

        SÖZLERİNİZ ve düşüncelerinizle çok dikkat çekeceksiniz. Yeni ortaklıklar ya da bir seyahat gündeme gelebilir. Eğitim, kurs ya da seminer gibi hayatınıza yeni bilgi akışı sağlayacak konulara eğilebilirsiniz. Bu dönemde bol bol okuyup araştırın. Yakın çevrenizle aranızda gerginlikler oluşabilir. Sözleşme imzalamaktan kaçının.

        7

        Terazi burcu

        HAYATINIZDA önemli karar ve sonuçlar gündeme gelecek. Eğer eşinizin veya partnerinizin hayatına ayak uyduramadıysanız ilişkinizi sonlandırma kararı alınabilir veya tam tersi bir şekilde yolunuza daha güçlü kararlarla devam edebilirsiniz. Bu tutulma ani ve beklenmedik fikirler içerdiğinden kalıcı olmayacak ama hayatınızı değiştirecek sonuçlar ortaya çıkabilir. Ani bir taşınma durumu söz konusu olabilir.

        8

        Akrep burcu

        KADERSEL alanınızda gerçekleşecek Ay tutulması sonrasında beklenmedik olaylara açık olacaksınız. Bir işin içyüzünü öğrenebilir ve bilinçaltınızda aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Hem iş hayatınıza hem de sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekecek. Beklenmedik iş ve sağlık konuları gündeme gelecek.

        9

        Yay burcu

        SOSYAL çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde bazı konular ve sonuçlar hayatınıza taşınabilir. Çevrenizde önemli değişimler oluşabilir ve siz bu değişimlerden memnun olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize bu dönemde çok dikkat etmeniz gerekiyor. Aşk hayatınız ve sosyal ortamlarınız arasında gidip gelebilir ve özel hayatınızdaki bazı dengeleri oturtmakta zorlanabilirsiniz.

        10

        Oğlak burcu

        TUTULMA, kariyer ve iş alanlarınızda oluşacak. Bazı konular sizi harekete geçirecek. Bu dönemde aile hayatınıza ve kariyer oluşumlarınıza dikkat etmeli, ikisi arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız. Yeni işler ve projeler gündeminize yerleşebilir.

        11

        Kova burcu

        UZAK çevrenizde önemli olaylar yaşanabilir. Eğitim, seyahat, medya, ticaret ve hukuk alanlarınızda önemli konular içinde olacaksınız. Duygu iniş çıkışlarınız yüksek olacağından sinirlerinize hâkim olun.

        12

        Balık burcu

        AY tutulması sizin ortaklaşa para alanlarınızı tetikleyecek. Ortağınızın, partnerinizin veya patronunuzun parasal hayatındaki değişimler sizi de etkileyebilir. Bir kredi altına girebilir veya vergi konularınız varsa bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bir ödeme sizi sıkıştırabilir. Bu dönemde önemli alışverişlerden ve borç altına girmekten sakının. Sosyal ortamlardaki birtakım para ilişkilerinizde zorlanmalar söz konusu olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ