Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olaylı bir günün hikâyesi

        İki kadın yolcu ortalığı birbirine kattı, havalimanı PTT’si soyuldu, 13 kg kokain yakalandı, uçuş bilgi ekranları söndü

        İKİ YOLCU ORTALIĞI KARIŞTIRDI

        Dün akşam Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Canan D. ve Hayrine S. isimli iki kadın olay çıkardı. İddiaya göre kontuarda sıraya girmeden bilet işlemlerini yaptırmak isteyen iki kadın Turkish Ground Services (TGS) personeliyle tartıştı. Tartışma büyürken kadınlardan biri personele saldırdı. Yüzünden yaralanan personel hastaneye kaldırıldı. Çevreye galiz küfürler savuran iki kadın, polislere ve basın mensuplarına da saldırdı. Bir basın mensubunun kamerası zarar görürken polisler kadınları güçlükle sakinleştirdikten sonra Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü’ne götürdü. Gözaltına alınan kadınlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, yüzünden yaralanan personel ve basın mensupları kadınlardan şikâyetçi oldu.

        HAVALİMANI PTT'Sİ SOYULDU

        Dış hatlar geliş katındaki PTT şubesinde hırsızlık yaşandı. Görevlinin tuvalete gitmesini fırsat bilen şüpheli şahıs, kasadan aldığı 10 bin TL civarındaki dövizle kayıplara karıştı. Emniyet yetkilileri, hırsızın sadece dövizleri alması ve Türk paralarına dokunmaması nedeniyle hırsızlık olayını yabancı uyruklu bir kişinin yaptığı üzerinde duruyor. Polis, güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı

        MONTTA 13 KG KOKAİN

        Brezilya’dan Dubai’ye, buradan da Atatürk Havalimanı’na gelen bir kurye, montlar ve beyaz havlulara emdirdiği daralı ağırlığı 13 kilo 40 gram kokainle yakalandı. Yolcunun tedirgin hareketlerinden şüphelenen narkotik timleri, köpekler de yolcunun valizine tepki verince, 34 yaşındaki S.M.’yi gözaltına alarak Narkotik Bürosu’na götürdü. Valizde yapılan aramada, kokainin 7 mont ve montların içerisinde kumaş ile astar arasına yerleştirilmiş beyaz havlulara emdirildiği belirlendi. Türk kurye S.M, çıkarıldığı mahkemecetutuklanarak cezaevine gönderildi.

        UÇUŞ BİLGİLERİ UÇTU

        İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar terminallerinde bulunan uçuş bilgi görüntüleme ekranlarında geçici süreli bir arıza meydana gelince yolcular ana ekranlar dışında uçuş bilgilerini takip edemedi. Terminalde operasyon ekipleri tarafından yönlendirilen yolcular, havalimanının web sitesinden uçuş bilgilerine ulaşabildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ