Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Neyle dinleyelim?, teknolojinin son nimeti kulaklık ve walkman’ler, kulaklıklar, walkman, müzik dinlemek

        Sırma KARASU / HT CUMARTESİ

        Kumsalda, havuzda, spor yaparken müzik dinlemek her zaman kolay olmuyor. İşte teknolojinin son nimeti kulaklık ve walkman’ler...

        KUMSAL YÜRÜYÜŞLERİ İÇİN

        B&O Play Form 2 kulaklıkla kendinizi Hip- Hop yıldızı gibi hissetmeden headphone modasını yakalayabilirsiniz. Minimalist İskandinav tasarımı Play Form 2 şatafatlı, ağır ve özellikle yaz mevsiminde terletici benzerlerinden ayrılıyor. Kulak içi kulaklıklara göre daha geniş boyutlu ses vermesine ek olarak ortam gürültüsünü tamamen bloke etmediği için kulaklığı taktığınızda dış dünyayla iletişiminiz kopmuyor. Ses kalitesine gelince; tiz sesleri tam ayarında, basları fazla vurgulamadan müzisyenin elinden çıktığı haliyle ve orta tonları kristal netliğinde veriyor. Altı rengiyle bikinisini aksesuvarla kombinlemeyi sevenleri ve şehir hayatına uygun hafif ve ergonomik yapısıyla da kumsalda uzun yürüyüşlere çıkmayı planlayanları sevindirecek türden.

        YÜZERKEN MÜZİK

        Sony Suya Dayanıklı MP3 Walkman’i yakın çevremde ne kadar az insanın bildiğini fark edince tavsiye etmek şart oldu. Kablo yok, terleyince su geçirip cızırdayan kulaklık yok, plajda veya havuz kenarında işletmecinin müzik zevkine mahkûmiyet yok! İster yazlıkta bisiklete binin, ister yüzme sürenizi uzatacak sihirli formülün peşinde olun bu suya dayanıklı walkman tam size göre. Kullanım kolaylığı ise cabası. USB kablosu ile bilgisayarınıza takip şarkıları dosyaya atmanız yeterli hemen hemen her formatı destekliyor. Walkman’e en sevdiğim disko hitleri playlist’imi attığımdan beri normalde sevmediğim havuzdan çıkasım gelmiyor, alet resmen sizi kandırıp fazladan spor yaptırıyor yahu!

        KARDİO KOÇU

        Geonaute ONCoach MP3 bir kardiyo koçu... Tatil dönüşü iş arkadaşlarınız tarafından; “Sen biraz kilo mu aldın” değil de “Liposuction mı yaptırdın” diye karşılanmaya ne dersiniz? ONCoach tatilde yiyip dönüşte mutsuz olma döngüsünü kırmak için birebir. Hemen mevzuya gireyim ONCoach’ın sıradan MP3 çalar veya akıllı telefondan üç farkı var; bu küçücük cihazı kıyafetinize tutturmanız mümkün, sonrasında nabız ölçme ve nabız hızınıza göre motive edecek şarkıyı seçme özelliği var ve son olarak içinde Fransız Fitness blogu JIWOK’un usta koçları tarafından hazırlanmış sesli egzersiz seansları mevcut. Kronometre, ses kayıt, kalori ölçer gibi özellikleri saymıyorum bile. Sevdiğiniz şarkıların tempolarını sizin iyiliğinize kullanan bir alet daha! ONCoach’la yaptığımız sabah yürüyüşleri sayesinde ben de köpeğim Jorjet de forma girdik!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ