Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul 'Uyuşturucuya hayır, spora evet!', Silivri Belediyesi, silivri, BONZAİ , uyuşturucu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar

        Gençliği tehdit eden uyuşturucu ve özellikle bonzai gibi illetlerden koparmanın en güzel yolunun spor alanlarının yaşam alanlarının artması ile mümkün olduğunu vurgulamak isteyen Silivri Belediyesi her mahalleye spor tesisi kampanyasını her mahalleye yayacak.

        İçerisinde spor adına her detayın düşünüldüğü basketbol, futbol, voleybol, fit-nes aletleri, oyun parkları ve soyunma odalarının ve kafeteryaların da yer aldığı Silivri Gazitepe mahallesindeki spor kompleksinin açılışı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve mahalle sakinleri ile birlikte gerçekleştirildi.

        GENÇLERİMİZ SPOR YAPSIN VE YENİ ARDALAR YETİŞSİN

        Silivri Belediyesi Halk Oyunları gösterisinin ardından gösteri maçları yapıldı. Üçüncü Lig’de şampiyonluk kovalayacak A takımı, veteranlar, bayan futbol takımının gösteri maçlarının ardından en ilgi çeken sporcular ise 70 yaşındaki dedelerin sahaya çıkıp ter atmaları oldu. Yaşlı dedeler futbolun yaşının olmadığını bir kez daha göstermiş oldu.

        ‘BONZAİ İLE MÜCADELE SPOR TESİSLERİ KURARAK OLUR’

        Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, son günlerde uyuşturucu ile mücadelenin gündeme getirildiğini ve en son yapılan bir düzenleme ile emniyete ihbar edilen uyuşturucu gibi maddeler için devletin ödül olarak 60 bin TL vereceğini duyduk. Bu ödülle spor alanları oluşturmanın mümkün olacağını belirten Belediye Başkanı Özcan Işıklar ne kadar spor ve yaşam alanları olursa gençler zaten bu madde bağımlısı olmaktan vazgeçer. Biz Silivri’de her mahalleye spor tesisi yapmak için kolları sıvadık. Spora olan gençlere olan yatırımlarımız artacak her mahalleye bir spor tesisi mutlaka yapacağız” diye konuştu. Açılışını yaptığımız Gazitepe Spor tesislerinde yeni Arda’lar yetişecek. Kız erkek ayırmadan tüm çocuklarımız aynı zamanda 7’den 70’e her vatandaşımızı sporla buluşturacağız. İlçemizde bulunan 25 kulübümüzün tamamına destek olarak, fiziki şartların iyileştirilmesi konusunda çalışıyoruz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ