Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Eviniz evleri olsun", Dünyaca ünlü bir mobilya ve ev dekorasyonu zincir mağazası, başlattığı kampanya ile takdir topladı, mobilya mağazası hayvanlar, hayvan evlat edinme, barınaktan hayvan evlat edinme, barınak kampanyası, yuva arayan hayvanlar
        1

        Dünyaca ünlü bir mobilya ve ev dekorasyonu firması, barınaklarda yuva arayan köpekler için dikkat çeken bir kampanya başlattı.

        2

        Mağazalarında bulunan örnek odaların ve showroomların içine yuva arayan köpeklerin karton maketlerini koyan mağaza yönetimi bu maketlerin üzerine birer akıllı etiket yerleştirdi.

        3

        Bu etiketler akıllı telefonlar aracılığıyla okutulduğu zaman maketteki köpeğin yanı sıra barınakta yuva arayan diğer köpeklerin de bilgilerine ulaşılabiliyor.

        4

        Uygulama ilk olarak Singapur'da bulunan bir mağazada başlatıldı. Bölgedeki iki hayvan barınağı ile işbirliği içinde yürütülen kampanyanın adı ise "Umut için yuva"

        5

        Yeni başlayan proje kapsamında şimdiye dek 8 köpeğe yuva bulunduğunu belirten Pazarlama Direktörü Becky Blane, "insanların evlerini gerçek bir yuvaya dönüştürmek için dört ayaklı dostlarımıza da ihtiyaçları olabileceğini hissettirmek istedik" diyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ