Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik Seçim trafiği yolları kilitledi! - Cumhurbaşkanlığı seçimi

        Bugün yapılan köşk seçimi için yurdun bir çok noktasında tatillerini yarıda kesip araçlarıyla yollara düşen vatandaşlar, uzun araç kuyrukları oluşturdular.

        FERİBOT İSKELESİNDE SEÇİM YOĞUNLUĞU

        Ramazan Bayramı tatilini uzatan çok sayıda tatilci, bugün yapılacak Cumhurbaşkanlığıseçiminde oy kullanmak için yollara düştü. Özellikle İstanbul ve Trakya'nın diğer illerine gitmek isteyen tatilciler, Avrupa yakasına feribot ile geçmek isteyince Çanakkale İskelesi'nde araç yoğunluğu yaşandı. Öğle saatlerinden itibaren iskelede biriken otomobiller, Demircioğlu Caddesi'ne doğru uzanan kuyruklara neden oldu. Kuyruklar zaman zaman Lapseki-Gelibolu hattındaki güzergahta da dikkat çekti.

        10 KM KUYRUK!

        Özellikle İstanbul ve Ankara istikametine araçlarıyla yol alan vatandaşlar Afyonkarahisar'da trafik yoğunluğuna neden oldu. Yaklaşık 10 kilometreyi bulan araç kuyruğu nedeniyle bazı sürücüler araçlarından inerek yol kenarındaki ağaçların altında bekledi. Yoğunluk nedeniyle Güvenlik Kavşağı'nda çok sayıda trafik polisinin yanısıra 112 Acil Sağlık ekipleri de hazır bekletildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ