Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Çuvaldan gece kıyafeti beğenildi!, Çuvaldan gece kıyafeti, İlkay Bayhan çuvaldan gece kıyafeti, Modacı İlkay Bayhan

        BODRUM'da, modacı İlkay Bayhan'ın tasarımlarından oluşan 44 kıyafet bir defileyle tanıtıldı. 'Güneş ve Ay' isimli adlı defilede boynu ve bacakları ön plana çıkartan çuvaldan yapılan gece kıyafeti dikkat çekti.

        Moda tasarımcısı İlkay Bayhan'ın tasarladığı gündüz ve gece kıyafetleri ile gelinliklerin yer aldığı 44 parça kıyafet, Emporium Myndos Çeşmesi Merkezi'nde görücüye çıktı. Defilede kıyafetleri mankenler Funda Sarı, Aslı Vural, Mehtap Poyraz, Emine Öztürk ve Canadil Cimilli sergiledi. Boynu ve bacakları ön plana çıkartan ve çuval bezinden tasarladığı gece elbisesini, defile sonunda modacı İlkay Bayhan, kendi tanıttı.

        Bodrum'da bir yıl önce açtığı tasarım atölyesinde hazırladığı kıyafetleri moda severlerle buluşturduğunu belirten Bayhan "Tasarımlar sahil konseptinden başlayarak günlük, kokteyl, gece kıyafeti ve gelinlik olarak sergilendi. Sade, süslü, hanım ya da çok çılgın tasarımlar var. Tasarladığım kıyafetlerde güneş ve ayın zıtlığını yansıtmaya çalıştım" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ