Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkek Sakallar çiçek açtı, Amerika'da gün geçtikçe yayılan trendin öncüsü, profesyonel çalışmalarını yayınladı, sakal şekilleri, Amerika'da gün geçtikçe yayılan trendin öncüsü, gönüllülerle yaptığı fotoğraf çekimlerini yayınladı, Sue Shone, Amerika, kanser kam
        1

        Çiçekçi Sue Shone, en yakın arkadaşını kanser hastalığı sebebiyle kaybettikten sonra toplumu bilinçlendirmek adına ilginç bir kampanya başlattı. Kampanya, facebook üzerinden gönüllü olabilecek sakallı erkekleri davet ederek başladı.

        2

        Shone'un çağrısına yanıt veren gönüllüler, 48 yaşındaki kadının vefat eden arkadaşı için hazırladığı ve gelirinin bir erkek sağlığı derneğine gidecek olan takvim için poz vermeyi kabul etti.

        3

        Shone'un modelleri balıkçı Blake Fletcher, tır şoförü JasonHalls ve teknisyen Michael Sweeney; profesyonel mankenleri aratmayacak şekilde özenle çalıştı.

        4

        Gönüllü modellerin sakallarını çiçeklerle süsleyen Sue Shone, kanserle mücadele konusunda erkek sağlığı için çalışmalar yapan "Orchid" (orkide) adlı derneğin gönüllülerinden biri.

        5

        Shone'un paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada kısa süre içinde en çok paylaşılan fotoğraflar arasına girmeyi başardı. Ve hazırlanan 2015 takvimi için çok sayıda sipariş alındığı belirtildi.

        6

        Amerika'da hipster akımını benimseyen gençler arasında her geçen gün yayılan "sakal bahçeleri" ortaya ilginç kareler çıkarttı.

        7

        Sue Shone ilk kampanyası olan sakal bahçelerinin ardından yine dernek çalışmaları kapsamında insan vücudunu çiçeklerle süsleyeceği başka projelerinin de olduğunu söylüyor.

        8

        Günlük hayatta maço karakterde olan 3 modelin, hemcinslerinin kanser araştırmalarını yapan dernek için gönüllü olması da oldukça takdir topladı.

        9
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ