Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Eskişehir'de fabrika önünde eylem yaparken nişanlandılar
        1

        Eskişehir'de çalıştıkları fabrikada işten çıkarıldığı öne sürülen ve eylem başlatan arkadaşlarına destek vermeyi amaçlayan genç, fabrika önünde nişanlandı.

        2

        Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) fabrika önünde çadır kuran arkadaşlarına destek vermek isteyen Yasin Erkoca (26), kız arkadaşı Dilek Şahan (22) ile yapacağı nişan törenini fabrika önünde gerçekleştirmeyi kararlaştırdı.

        3

        Ailelerin ve davetlilerin yanı sıra fabrikalardaki çalışanların da katıldığı törende nişan yüzüklerini takan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

        4

        Nişan pastasını kestikten sonra gazetecilere açıklama yapan Erkoca, arkadaşlarının 29 gün önce başlattığı eyleme destek vermek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini anlattı.

        5

        Nişanlısı Dilek Şahan'ın da kendisine bu konuda destek verdiğini belirten Erkoca, "Kamuoyunda değişik bir algı oluşturmak ve işverenin bu işteki ciddiyetimizi anlaması için böyle bir program hazırladık. Kalbimiz buradayken başka bir yerde eğlenemezdik. Bize güvenen büyük bir işçi ailesi var. Bu eğlenceyi başka yerde yapamazdık" dedi.

        6

        Dilek Şahan ise "Eşimin her zaman yanındayım" ifadelerini kullandı. Nişanda, fabrika işçileri ve davetlilere pilav ikram edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ