Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Yurtta hava durumu, istanbul hava durumu, türkiye hava durumu, hava durumu, illere göre hava durumu

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Çankırı, Sinop ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre,havasıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklığın mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise, genellikle kuzey, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

        YAĞIŞLARDAN İSTANBUL'DA NASİBİNİ ALDI

        İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor. Sabaha karşı 04.00 sıralarında başlayan yağmur yollarda su birikintilerine yol açtı. Dışarda olan vatandaşlar yağmurdan şemsiyeleri ile korunmaya çalıştı. Yağmur sırasında İstanbul semalarında aralıklarla şimşeklerin de çaktığı görüldü.

        MARMARA

        Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        EGE

        Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        AKDENİZ

        Parçalı yer yer çok bulutlu, Isparta çevreleri, Burdur'un doğusu, Antalya'nın iç kesimleri ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        İÇ ANADOLU

        Parçalı yer yer çok bulutlu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Yozgat ve Sivas çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        BATI KARADENİZ

        Parçalı bulutlu, Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        ORTA VE DOĞU KARADENİZ

        Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Gümüşhane çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

        DOĞU ANADOLU

        Parçalı ve az bulutlu, bölgenin kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU

        Az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ