Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu İstanbul'da sağanak yağış Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı İstanbul'a yağış geliyor Yurtta hava durumu, istanbul hava durumu, türkiye hava durumu, hava durumu, illere göre hava durumu

        Türkiye yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisi altında giriyor. Bu akşamdan itibaren başlayacak olan yağışın hafta sonuna kadar aralıklarla süreceği bildirildi.

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu ile Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Tekirdağ, Çankırı, Çorum, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Kırklareli'nın kıyı kesimleri, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir ve Eskişehir'in kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

        MARMARA

        Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) sabah saatlerinde doğusu ile Tekirdağ, Kırklareli'nın kıyı kesimleri, Çanakkale'nin doğusu ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        EGE

        Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        AKDENİZ

        Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) Doğu Akdeniz'in doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        İÇ ANADOLU

        Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Çankırı çevreleri ile Ankara ve Eskişehir'in kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        BATI KARADENİZ

        Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        ORTA VE DOĞU KARADENİZ

        Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Çorum, Rize, Artvin, Gümüşhane,Bayburt ile Trabzon'un iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        DOĞU ANADOLU

        Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) bölgenin kuzeyinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yağıların; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU

        Parçalı ve az bulutlu, batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ