Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Kaçak Gelinler oyuncusu neden röportaj yapamıyor?, Kaçak Gelinler, Kaçak Gelinler oyuncuları, Dizi setleri fazla çalışma saatleri

        Üç yıl önce bu zamanlardı. Üçümüz de serbest çalışıyorduk. İş durumları pek parlak değildi. Ev geçindiriyorduk ve yeni çareler üretmek zorundaydık. Temel geçim kaynağımız yazmak olduğu için, haberden başka yaza çize birlikte neler yapabileceğimizi düşünüyorduk.

        Alt alta sıraladığımız alternatiflerden biri de dizi yazmaktı. Fakat bu bize fikir olarak bile uzaktı. Birincisi bilmediğimiz bir işti, ikincisi neredeyse üç gazeteciden birinin geçinmek için bu yola başvurduğunu ve sonuç alamadığını biliyorduk. Sektör içinde yaptığımız araştırmaların sonuçları da umut verici değildi. Bizzat kendi ağızlarından dinlemiştik. Yakın dönemlere damga vurmuş, yüksek reytingli dizilerin senaristleri yorgun ve bıkkındı, hiçbiri durduğu yerden memnun değildi. Yapımcılar riske girmek istemediği için yeni senaristlere dizi yazdırmaya yanaşmıyor, tutmuş formüller üzerinde ilerleyen bu yorgun ve bıkkın senaristlere hikâye ısmarlıyordu. Neredeyse haftada bir, bir dizi izlenmediği için yayından kaldırılıyordu.

        Perihan Özcan, dizi setlerinin bilinmeyen yüzünü yazdı…

        Yazının devamını okumak için tıklayın.
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ