Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu İstanbul'a kuvvetli yağış geliyor!

        İstanbul'da beklenen yağış akşam saatlerinde başladı. Meteoroloji, gece saatlerinden itibaren etkisini artıracak yağışın yarın akşama kadar İstanbul genelinde devam edeceğini belirterek, su baskını, ani sel, yıldırım ve kuvvetli rüzgar konusunda vatandaşları uyardı.

        Meteoroloji, saat 15.30'da İstanbul için "Gökgürültülü sağanak yağış ve çok kuvvetli yağış" uyarısı yaptı.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        Meteorolojinin açıklamasında, "Bugün akşam saatlerine doğru İstanbul'da başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak yarın akşam saatlerinde kadar il genelinde kuvvetli, kuzey kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuz şartlara (su baskını, ani sel, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

        YAĞMUR BİR ANDA BOŞALDI

        Meteoroloji'nin uyarısından 1 saat sonra beklenen yağış başladı. Ani sağanak nedeniyle, o saate kadar açık olan TEM Otoyolu trafiği, yağmurun başlamasıyla birlikte yavaşlamaya başladı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönüne giden araç trafiği, Okmeydanı sapağından sonra durma noktasına geldi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ