Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kuzguncuk'ta kökünden sökülen ağaç devrildi, rüzgar, fırtınıda, İstanbul'da fırtına, ağaç devrildi, askeri araç, sürücü, devrildi, şiddetli fırtına

        Kuzguncuk'ta, şiddetli fırtına nedeniyle kökünden sökülen bir ağaç, içinde sürücüsü olan midibüsün üzerine devrildi. Sürücü yara almadan kurtulurken, araçta hasar meydana geldi.

        Şiddetli fırtına, Abdulağa Caddesi üzerindeki bir ağacı kökünden söktü. Ağaç, askeri personeli taşımak için bekleyen park halindeki bir servis midibüsünün üzerine devrildi. O sırada midibüs içinde uyuyan sürücü Cuma Kılınçsoy gürültü üzerine uyandı. Korku içinde kendini dışarı atan Kılınçsoy, "Servis için bekliyordum, bir anda fırtına çıktı. Bir ses duydum, dışarı çıktığımda ağacın aracın üzerine düştüğünü gördüm" diye konuştu.

        İtfaiye ekibi, midibüsün üzerine devrilen ağacı keserek, aracı kurtardı.

        YİNE KUZGUNCUK...

        Aynı dakikalarda, yine Kuzguncuk Mahallesi Paşalimanı Caddesi üzerindeki bir ağaç, fırtına nedeniyle kökünden sökülerek devrildi. Park halindeki bir araç hasar görürken, o sırada ağacın devrildiği yerde bulunan parkta kimsenin olmaması muhtemel bir felaketi önledi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ