Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik Kadıköy'de milli maç trafiği

        Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bu akşam oynanan Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı nedeniyle Kadıköy İskele Meydanı ve çevresinde trafik yoğunluğu yaşandı. Bir İETT görevlisinin trafik polisliği yapması dikkat çekti.

        Saat 21.45'te başlayan maç öncesi oluşan yoğunluk nedeniyle, işlerinden evlerine gitmek isteyen Kadıköylüler duraklarda uzun süre araç bekledi. İskele Meydanı'ndan kalkan belediye otobüsleri, felç olan trafik nedeniyle ancak 1 saatte meydandan ayrılabildi. Haydarpaşa Köprüsü ile Kadıköy vapur iskeleleri arasında yer alan ve uzunluğu yaklaşık 500 metre olan Rıhtım Caddesi'nde ise trafik yoğunluğu nedeniyle araçlar bu mesafeyi 1 saat 15 dakika gibi bir sürede alabildi. Sürücüler, kilitlenen trafiğe isyan etti.

        İETT GÖREVLİSİ TRAFİK POLİSİ OLDU

        Belediye otobüslerinin felç olan trafik nedeni ile duraklarından ayrılamaması karşısında zor anlar yaşayan bir İETT görevlisi ise çareyi ağzında düdükle trafiği yönetmekte buldu. Ancak meydanın en işlek noktasına giderek araç trafiğini idare eden İETT görevlisi, bazı sürücüler tarafından trafiği felç etmekle suçlandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ