Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başlangıç stratejimiz top kullanma kabiliyeti daha iyi olan oyunculardan yana oldu ki doğru da bir tercihti. İlk bölümlerde düşündüğümüzü istediğimiz şekilde gerçekleştirdik. Topa sahip olurken, oyunu da kontrol ettik. Golü de çok iyi bir zamanda bulduk. Skor avantajı ile birlikte oyunu da istediğimiz gibi kontrol ettik. Ama bir “ölü vuruş” pozisyonunda, ele aldığımız bütün dengeye tekrar rakibimizi ortak ettik.

        Golden sonra tekrar koşturan, zorlayan, risk alan taraf olarak işler biraz daha zorlaşıyor. İlk yarının son bölümlerine doğru Gökhan Töre, Arda ve Umut ile yarattığımız pozisyonlar var ama bunları skora yansıtamadık. Aslında maçın kendi adımıza en iyi bölümlerini de karşılaşmanın bu aralığında oynadık.

        Maçı ağırlıklı olarak Töre ve Arda’nın ayakları üzerinden organize etmeye çalıştık. Strateji olarak yanlış değil. Dönem dönem çok da iyi işler yaptılar. Fakat genel anlamda oyunun takım halinde temposunu yükseltmekte süreklilik sağlayamadık. Yediğimiz ikinci golden sonra takım halinde oyundan düştük. Bu tür seviyelerde olmaması gereken görüntüler vermeye başladık. Geriye dönmekte zorlandık. Rakibe çok fazla oynama alanı bıraktık. Çekler çok büyük yıldızları olan bir takım değil. Fakat çok organize bir ekip. Yıllardır sahip oldukları ekollerine çok sadıklar. İki takımı karşılaştırdığımızda; ne kadar eksiğimiz olursa olsun, sahadaki oyuncularımızın bireysel kalitesi, rakibin çok üzerinde. Ama takım disiplin, düzen ve organizasyon anlamında çok gerideydik.

        Aslında stadın görüntüsüne baktığımızda, yalnızca takım olarak irtifa kaybettik diye düşünürsek yanlış olur. Milli takım seyircimiz yok. Ülke olarak milli takımımıza inancımız yok. Oyuncularımızın motivasyonu yok. Bu kadar “yok” olan şeyin içerisinde bir şeyleri “var” etmek de bazen hayal gibi duruyor. ‘Yok’ların içerisinden

        BILET FIYATLARI

        Seyircimiz, Çek maçına ilgi göstermedi. Ülke olarak milli takım heyecanını yitirmiş olmamamız düşündürücü. Aynaya bakma zamanımız geldi de geçiyor. Ancak şu da var ki; desteğe ihtiyacımız olan bir mücadelede bilet fiyatlarının yüksek tutulması ayrı bir strateji hatası.

        OZAN TUFAN TESELLİSİ

        “Milli takıma oyuncu yetiştiremiyoruz” dediğimiz bir dönemde Ozan Tufan’ın futbolunu seyretmek, ülkemiz ve milli takımımız adına dün gecenin tek tesellisi oldu.

        Diğer Yazılar