Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Stadı olmayan ve yeteri kadar parası bulunmayan Beşiktaş, bu uzun lig maratonunda dik duruşu ve onurlu mücadelesi ile alkışların önemli bölümünü şimdiden hak etti. Bu anlamlı mücadeleye bir de şampiyonluk eklendiği taktirde tarih gerçek anlamda yazılmış olur. Ve sonraki yıllarda da Beşiktaş’ın önü müthiş şekilde açılır... Böylesine kısıtlı bir ortamda inanılmazı başaran bir takım, yarınlarda stadına ve parasına kavuştuğu taktirde daha neler yapmaz ki...

        Dün de yine çok arzulu idi Kartal... Sürekli golü düşündü. Özellikle Sosa’nın etkili ve yaratıcı oyunu ile de istediğini elde etti. Şu bir gerçek: Sosa ile birlikte Kerim Frei’nin her geçen gün yükselen performansı, takım içi rekabeti ve kaliteyi de beraberinde getiriyor. En azından Oğuzhan ve Olcay, bu şekilde pabucun çok daha pahalı olduğunu anlıyor.

        Ofansif anlamda çok zengin bir görüntüye sahip bulunan Kartal, dün de etkili silahları ile göz doldurdu. Demba Ba’yı söylemeye hiç gerek yok. Bitirici noktalarda yine gerekeni yaptı. Biraz daha dikkatli olsaydı, farkı tek başına daha da açardı.

        Gökhan Töre de etkili oynadı. Veli ve Atiba ise orta sahanın yükünü en iyi şekilde taşıdı.

        Beşiktaş için şu vurguyu yapmakta yarar var. İçinde bulunduğumuz bu platformda şimdiden her bakımdan gönüllerde ayrı bir yer edindi. Kadrosu ve inancı ile zirve mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğe benziyor.

        Kasımpaşa ise dün kırık not aldı. Özellikle önemli yıldızları, çok silik kaldı. Sahi Kasımpaşa’nın önemli yıldızları bu tür karşılaşmalarda iyi oynayamayacaklarsa, başka hangi karşılaşmalarda iyi oynayacaklar. Anlamak mümkün değil...

        Dün Scarione ve Castro bal yapmayan arı gibiydi. Çok koştular ama boşa koştular. Babel ise biraz olsun çabaladı ama skoru değiştirecek vuruşu yapamadı. Penaltıya neden olan Mert de deneyimsizliğinin ve heyecanının kurbanı oldu. Ama bu Mert’i bir kenara yazın, çok iyi yerlere gelecek. Son söz Merkez Hakem Kurulu ve Zekeriya Alp için... Her salı günü yapılacak olan durum değerlendirme toplantılarını şimdiden çok merak ediyorum. Bu toplantılarda elbette ki hakemlerin her türlü hataları en sert bir şekilde masaya yatırılacak. Hakemler masa başında ayrıca yıpratılacak.

        Şimdiden şunu söyleyebilirim. Birileri Zekeriya Alp’in ayağına kurşun sıkıyor. Hani, “Bu hakemlerle lig bitmez” denilir ya hep... Bu salı günü uygulamaları ile de Zekeriya Alp, sezon sonunu biraz zor görür gibime geliyor.

        ALKIŞLAR SOSA’YA...

        Oynadı, oynattı. Takımının galibiyetinde büyük rol aldı. Alkışları topladı.

        NEREDESİN SCARİONE...

        Sahi bu Scarione’ye neler oluyor? Niye böyle etkisiz oynuyor? Anlamak mümkün değil. Kendisine ve takımına yazık ediyor.

        Diğer Yazılar