Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siz eğer sadece 45 dakikada Balıkesirspor gibi bir takımdan 5 gol yiyorsanız... Bunun adı rezalettir. Disiplinsiz bir takım olduğunuzu gösterir. Şota’ya ve bazı futbolculara fatura çıkartılması gerekir.

        Kasımpaşa bu ciddiyetsizliğe ve disiplinsizliğe bir çözüm bulamadığı taktirde, gelen geçen her takımdan her maçta bu kadar gol yer... Çünkü bu takımın mücadelesi yetersiz... Savunması da müthiş dağınık... Nasıl mı dağınık?.. Kademesi hiç yok. Adam paylaşımı da sıfır.

        Ve en büyük sorun da şu: Kasımpaşa’da pek çok oyuncu kontenjandan oynuyor. Adam yokluğundan oynuyor... Şota’nın biraz mecburiyetten, biraz da iyi niyetten dolayı forma verdiği pek çok isim, bu şansı haftalardır bir türlü değerlendiremiyor. Tüm bunlara sakatlıklar ve cezalılar da eklenince, Kasımpaşa adına hüsran ve rezalet kaçınılmaz hale geliyor.

        Kasımpaşa’yı belli isimler sürükledi bugüne dek... Bu isimler durunca ya da aksayınca, takım da duruyor... Oysa şans tanınan gençler biraz iyi oynasa, herkes kazanacak. Hem Kasımpaşa, hem milli takım, hem de kendileri kazanacak. Ama bu gençlerin dünya umurunda değil... Yarınlarda bugünleri çok ararlar gibime geliyor.

        Kasımpaşa’da dün görevini kim iyi yaptı diye soracak olursanız eğer... Düşünüyorum düşünüyorum... Yok... Ama ille de bir isim söylemek gerekirse... Tunay... Kötünün iyisiydi Tunay.

        Tekrarlamakta yarar var: Kasımpaşa’da bu utanç tablosu için birilerine hesap sorulması gerekiyor. Başta da Şota’ya... Bir takım nasıl bu kadar istikrarsız olur? Bir takım nasıl bu kadar disiplinden ve hırstan uzak olur? Bir takım nasıl bu kadar gönülsüz olur?

        Tabii bu hesap sorulurken bazı futbolcuların da ihmal edilmemesi gerekiyor... Hangi futbolcuların mı? Kasımpaşa’yı çiftlik gibi gören ve gün dolduran futbolcuların...

        Balıkesirspor’u ise yürekten kutlayalım... Hem müthiş bir mücadele sergiledikleri için, hem de hakettikleri 3 puanı aldıkları için...

        Hırsını bir an olsun yitirmeyen Balıkesirspor, bu galibiyetle yaşama dönüş yolunda çok büyük bir adım attı. Bu büyük adımın devamı gelir mi? Mümkündür... Ama şu da çok iyi bilinmelidir ki, Balıkesirspor’un bu kadrosu Süper Lig için son derece yetersiz. Mutlaka ve mutlaka takviye gerekiyor.

        Arada sırada alınan bu tür galibiyetlerle Balıkesirspor’un ligde tutunması son derece zor... Unutulmasın ki her takım Kasımpaşa gibi boşvermiş ve disiplinsiz olamaz...

        BRAVO KEMAL ÖZDEŞ...

        Balıkesirspor’a iyi bir hava getirdi... Zaten genç neslin değerli isimlerinden birisi... Hırslı, iyi niyetli ve idealist yapısı ile son derece güzel işler yapacağa benziyor.

        BU NASIL ÇİM...

        İzlemeyenler için şu kadarını söyleyeyim, 4 metre uzağa yerden atılan bir pasta top en az 2-3 kere zıplıyor. Zemin adeta köstebek yuvasına dönmüş... Stadın sorumluları için şunu belirtmekte yarar var: Ya bu işi bilmiyorlar ya da birileri malzemeden çalmış...

        Diğer Yazılar