Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NE dememiz gerekiyor şimdi.

        Dünyalar başımıza yıkıldı. Nasıl yeriz biz bu golü... Golle birlikte hayallerimiz de alt üst oldu.

        Oysa ne güzeldi. Galibiyete dakikalar kalmıştı artık... Ama dayanamadık. Başaramadık. 3 puana ulaşamadık.

        Ne kadar yansak azdır. Dünya devini elimizden kaçırdık işte.

        Mucizenin eşiğinden döndük.

        Son 15 yılda kendi sahasında oynadığı 36 maçın 33’ünü kazanan, 3’ünden de berabere ayrılan bir rakip karşısında 3 puanı elde etseydik, hayalleri zorlayan çok büyük bir başarıya ulaşacaktık elbette.

        Ama olmadı işte... Kahrolduk.

        Ne de güzel başlamıştık maça... Temkinliydik. Dikkatliydik. Kalabalık orta sahamız ile çok iyi ayakta durduk. Ayağa güzel pas yaptık. İyi yardımlaştık. Mucizeyi gerçekleştirmek adına güzel fırsatlar yakaladık. Burak’ın golü ile resmen havalara uçtuk. Ama gol öncesi Gökhan Töre’nin sağ taraftan yaptığı bir orta vardı ki... Acaba dünyada kaç futbolcu bu müthiş beceriyi gösterebilirdi. Bu şık golde, en az Burak kadar, Töre’nin de payı vardı. İkinci yarı başlarken de yüreğimiz kıpır kıpır idi. Sanki bu iş olacaktı. Aynı dikkat, aynı gayret devam ediyordu. Yine sürekli golü düşünüyorduk. Dakikalar ilerledikçe de heyecanımız tavan yapıyordu.

        Son dakikaya girilirken sevinmeye hazırlanıyorduk. Koskoca Hollanda, doldur boşaltlarla gol arıyordu... Çok da önemli pozisyonlar yakalayamadı... Savunmamız dikkatliydi. Ama Sneijder’ın o golü yok mu! Offf... Olmaz olaydı. Şanssızlıktan başka bir şey değildi. Alacağın olsun Sneijder... Resmen hayallerimizi yıktın. Bu golü yememiş olsaydık grupta her şey çok daha değişik hale gelecekti.

        Bu maç da artık geride kaldı. Ama vurgulamamızda yarar var: Bu milli takım, bizim milli takımımız. Daha ötesi mi var! Ali gider, Veli gelir. Kim giderse gitsin, kim gelirse gelsin, bu milli takıma sahip çıkmayacağız da hangi milli takıma sahip çıkacağız.

        Yensek de yenilsek de... Güzel günlerin peşinde koşacağız. Bu futbolcularla ve bu ekiple yolumuza devam edeceğiz.

        Bu 1 puan bize yeter mi! Biraz zor... Ama ümidimiz devam edecek. Artık daha değişik hesaplar yapacağız.

        Geçmişe takılmayalım artık... Neler ortaya koyabileceğimizi dün çok iyi gösterdik. Bir dünya devi karşısında kolay mı sanki bu güzel oyunu ortaya koymak... Aslanlar gibi oynamak. Gol atmak. Galibiyeti son dakikalarda kaçırmak.

        Kısacası... Acımız büyük... Bu oyunun karşılığı bu olmamalıydı.

        TRİBÜNLER HARİKAYDI

        Gurbetçi kardeşlerimize bravo... Avrupa’nın dört bir yanından gelen gurbetçi kardeşlerimiz, tribünleri Kırmızı-Beyaz süsleyerek milli takımımızı coşkulu bir şekilde desteklediler.

        AYIP BE KAZIM!

        Kazım çok durgundu... Oyuna girdi ancak hiçbir varlık gösteremedi. Hiç yakışmadı. Takıma hareketlilik katması gerekirken beklentilerin çok altında kaldı.

        Diğer Yazılar