Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASIMPAŞA adına dün ne ararsanız vardı... Güzel oyun, şık goller, hırslı görüntü ve harika bir skor.

        Nasıl oldu peki bu?..

        Kasımpaşa’daki futbolcuların tamamına yakını dün görevini en iyi şekilde yerine getirdi.

        Ama bazı isimler için ayrı paragraf açmak gerekiyor... En başta da Scarione için... Gerçek Scarione bu... Klasını çok güzel konuşturdu. Müthiş goller attı.

        Sonra Babel... Daha ilk dakikalarda belliydi, maçın kaderini belirleyeceği... İstekli bir Babel’i seyretmeye doyum olmuyor. O müthiş özgüveni ve hırsı ile harika işler yaptı.

        Sonrasında... Donk, Castro, İlhan... Ve hatta Donk için şu vurguyu da yapabiliriz. İlk gol öncesi öyle bir depar attı ki, Kasımpaşa adına maçın nasıl geçeceğinin sinyalini verir gibiydi.

        Tempoyu ve baskıyı hiç bırakmadı Kasımpaşa dün... Pozitif oynadı. Sürekli golü düşündü. Attığı kadar da kaçırdı. Genel görüntüsü ile de tam not aldı.

        Çok da akıllı oynadı Kasımpaşa. Savunmayı sağlam tuttu. Yaratıcı ayakları ile de sonuca kolaylıkla gitti. Son yarım saatte eksik oynamasına rağmen, hırsı ve disiplini ile sahadan güzel bir skorla ayrılmayı bildi.

        Kasımpaşa’da dün yaşanan gerçek anlamda patlama, yarınların da müjdecisi olabilir.

        Şu da bir gerçek... Önceki maçlarda eli belinde dolaşan bazı önemli isimlerin, dün varını yoğunu ortaya koyması ve her birinin çok çalışması, Kasımpaşa adına en büyük artı puandır. Ve elbette ki Önder Özen adına da ayrı bir artı puandır. Çünkü çok iyi motive edilen bir Kasımpaşa’nın, ligde her takımın canını yakacağı çok önemli bir gerçektir.

        Rizespor için dün fazla söze gerek yok. Çok kötü bir futbol sergiledi ev sahibi takım. Özellikle savunmada büyük açıklar verdi.

        Gol yollarında da etkisiz kalan Rizespor, dünkü genel görüntüsü ile kırık not aldı.

        Rizespor’un Kweuke ile kazandığı gol ise son derece şıktı.

        Şunu da belirtmek gerekiyor. Rizespor’un düşme korkusunu üzerinden tamamen atabilmesi için dünkü maçtan iyi bir sonuçla ayrılması gerekiyordu. Alamadı. Alttaki takımlarla olan puan farkının çok fazla olması, Rizespor’un şansı olarak gözükse de, yine de dikkatli davranmak gerekiyor.

        Çünkü... Bu ligde ne zaman ne olacağı belli olmaz!

        BRAVO SCARİONE...

        Resmen döktürdü. Helal olsun. Kendi adına bu sezonun en iyi performansını ortaya koydu.

        TÜM GOLLER GÜZELDİ

        4 gol oldu, 4’ü de çok şıktı. Atanları ayrı ayrı kutlamak gerekiyor.

        Diğer Yazılar