Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NE ararsanız vardı dün: Bol gol, üst düzey mücadele, müthiş bir tempo... Kalite, hırs, kazanma arzusu.

        Sezonun belki de en zevkli ve heyecanlı maçlarından birini izledik.

        Şu çok net: Önder Özen’in pozitif enerjisi ve müthiş katkısı, Kasımpaşa’da gözle görülür harika bir değişiklik sağladı.

        Futbolcuların genel performansından bunu çok net görebiliyorsunuz. Her oyuncu kendi kapasitesinin üstüne çıkmaya başladı. Bir süre öncesine kadar günü kurtarmaya çalışan pek çok futbolcu, şimdi varını yoğunu ortaya koyabilmek için sonsuz bir gayret içine giriyor.

        Tunay’ından Veysel’ine, Donk’undan Scarione’sine, Sancak’ından Castro’suna kadar... Çizgi yukarıda artık... Mesela dünkü Tunay’ı izlemeliydiniz. Daha ilk dakikalardan belliydi, maça adını yazdıracağı... Koştu, coştu. Yeteneğini tam anlamıyla sergiledi. Sahanın yıldızı oldu.

        Veysel sağ kanattan müthiş bindirmeler yaptı. Çok çalıştı. Hayatının futbolunu oynadı! Scarione, klasına yakışır işlere imza attı. Donk, ön liberoda zekası ve deneyimi ile tam puan aldı.

        Kasımpaşa’nın yediği ilk golde çok amatörce bir hata yapan İlhan Eker’in, moralini bozmaması, ayakta kalması ve 1 de gol atması, güzel bir profesyonellik örneği idi.

        Tek tek yazmaya gerek yok... Kasımpaşa’da futbolcuların tamamına yakını alkış topladı.

        Bursaspor gibi bir takıma 5 gol atmak, her takıma nasip olmayacak önemli bir başarıdır.

        Fikstür avantajına da sahip bulunan Kasımpaşa’nın, hızla üst sıralara tırmanması elbette ki hiç de sürpriz olmaz.

        Önder Özen ile gerçek kimliğine kavuşan Kasımpaşa’nın, göze hoş gelen etkili ve coşkulu futbolu önümüzdeki haftalarda da devam edeceğe benziyor.

        Özen, çok iyi bir motivasyon ile Kasımpaşa’nın gerçek performansını ortaya çıkardı.

        Bursaspor da dün ofansif anlamda her türlü zenginliği gösterdi. Gol yollarında çok önemli silahları bulunan Bursaspor, özellikle ilk yarıda etkili bir futbol sergiledi.

        Volkan Şen, klasını yine konuşturdu. Müthiş güzel goller attı. Fernandao ise biraz da sakatlığından dolayı olsa gerek, bekleneni tam anlamıyla veremedi. Fernandao, gerçek Fernandao gibi oynasaydı, çok değişik görüntüler ortaya çıkabilirdi.

        Bursaspor’un dün en büyük handikapı, savunmasının göbeği idi. Genç Ertuğrul ve Şamil çok aksadı. Bursaspor savunmasının arkasında büyük boşluklar oluştu. Zaten bu boşluklar ve zaaf, maçın kaderini belirledi.

        Şenol Güneş’in bir oya gibi işleyerek bu duruma getirdiği Bursaspor, yense de yenilse de, pozitif görüntüsü ile çok özel takdiri fazlasıyla hak ediyor.

        BRAVO TUNAY...

        Dünkü hırslı oyununu sık sık sergilediği taktirde... Fatih Terim’in gözdesi olur.

        OZAN’A YAKIŞMIYOR..

        Ozan Tufan ülkemizdeki en yetenekli gençlerin başında geliyor. Fakat... Bu genç yıldız, hakemle çok oynamaya, el-kol hareketleri yapmaya, sürekli itiraz etmeye başladı. Haliyle... Hiç yakışmıyor.

        Diğer Yazılar