Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Önder Özen’in maç sonrası söylemini nasıl değerlendiriyorsunuz?

        Ben şu kadarını söyleyeyim:

        - “Az bile konuştu. Daha ağır konuşsaydı daha iyi olurdu...”

        İşin özünde sonuna kadar haklı Özen...

        Futbolcu berbat oynayabilir. Futbolcu kendi kalesine gol atabilir. Futbolcu sayısız gol kaçırabilir. Tüm bu olumsuzluklar futbolun doğasında var. Ama bir takımda bu kadar çok futbolcu, sezonun genelinde bu kadar sorumsuz olursa eğer... Faturası da elbet ağır olur.

        Bu sütunlarda defalarca dile getirdik. Özellikle bu sezon Kasımpaşa’da pek çok futbolcu, inanılmaz bir sorumsuzluk içindeydi. Bu sorumsuz oyuncular, dostlar alışverişte görsün misali sahada hep gezindiler. Kendilerine güvenen ve ümit bağlayan kişileri sürekli aldattılar. Yan gelip yattılar. Aldıklarının hakkını vermediler. Sefa sürdüler.

        Eee haliyle... Önder Özen’in bu sözleri dile getirmesinden doğal ne olabilir.

        Futbolcu, önce formasının hakkını verecek. Vermeye çalışacak. Hakkını vermeye çalışmazsa eğer, elbette ki bunun bir cezası olacak!

        Bu kadar isim sahibi futbolcunun, bu kadar kötü bir tabloya imza atması, sorumsuzluktan da öte vahim bir durumdur.

        Tek tek isim yazmaya gerek yok ama... Kadroya şöyle bir baktığınızda, sorumlu olması gereken sorumsuzlar zaten çok net bir şekilde ortaya çıkıyor.

        Kim, nasıl izah edebilir, Kasımpaşa’nın şu ana kadar kalesinde 71 gol görmesini... Düşünebiliyor musunuz, Galatasaray’ın 34, Beşiktaş’ın 29, Fenerbahçe’nin 27 gol yediği bir ligde, Kasımpaşa’nın fileleri tam 71 kez havalanıyor.

        Uzağa gitmeye hiç gerek yok. Dünkü maça bakalım. Erciyesspor 7-8 gol atabilirdi. Evet evet, küme düşen Erciyesspor, Kasımpaşa stadında Kasımpaşa’ya 7-8 gol atabilirdi.

        Erciyesspor, maçın kırılma noktalarında çok önemli fırsatları cömertçe harcadı. Bu fırsatlar harcanınca da Paşa maça ortak oldu. Paşa da fırsatlar yakaladı. Sonuçta bol gollü bir maç yaşandı. Heyecanıyla birlikte pozisyonu da çok olan maçta pekala bir gol rekoru çıkabilirdi.

        Erciyesspor, istikrarsızlığın cezasını çekiyor. Bu kadar çok teknik adam değiştiren, bu kadar çok futbolcu değişikliğine giden bir takımın başarılı olması ve ligde tutunması, takdir edeceğiniz gibi öyle kolay değildi.

        Bireysel anlamda çok yetenekli bazı isimlere sahip bulunan Erciyesspor, kadrosunu önemli ölçüde koruduğu taktirde Süper Lig’e en kısa zamanda dönebilir. Çünkü PTT 1. Lig ile Süper Lig arasında dağlar kadar fark var. Bu yüzden de zaten, PTT 1. Lig’den gelen takımların Süper Lig’de tutunma şansı az oluyor.

        Son söz yine Kasımpaşa için: Pek çok futbolcunun bavulunu şimdiden hazırlamasında büyük yarar var!

        KUBİLAY, İSMAİL VE BARTU...

        Maç sonu canlı yayına Kasımpaşa adına Kubilay, İsmail ve Bartu’nun çıkması ya da çıkartılması elbette ki çok anlamlıydı. Bu 3 genç, doğru yolda giderlerse Kasımpaşa forması altında önemli işlere imza atabilirler.

        OĞULCAN ÇAĞLAYAN...

        Dünkü maçın yıldızıydı. Müthiş yeteneği ile “Ülke futboluna adımı yazdıracağım” mesajını çok açık bir şekilde verdi.

        Diğer Yazılar