Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNCE Eto’o’dan söz edeyim. Tahmin edeceğiniz gibi dar bir alanda oynuyor. Koşmuyor. Kendini fazla yormuyor! Çünkü koşacak hali yok. Durumu idare ediyor. Ama tabii neresinden bakarsanız bakın bu beyefendinin adı Eto’o... Topla buluştuğunda ne yapacağı hiç belli olmadığı için, her daim ve her yerde işi sıkı tutmak gerekiyor.

        Kasımpaşa savunması Eto’o’ya karşı çok dikkatliydi. Özellikle Titi adım attırmadı. Yakın oynadı. Hemen şunu belirteyim. Bu Titi, Süper Lig’in en iyi 2-3 stoperinden birisi... Belki de en iyisi. Müthiş özellikleri ile kusursuza yakın oynuyor. Kasımpaşa’nın en az gol yiyen takım olmasında, Titi’nin kalitesi çok önemli rol teşkil ediyor. Omerou da iyileştiği zaman Kasımpaşa savunmasının başarısı daha da artacak.

        Savunmada geçer not alan Kasımpaşa, bu sezon alışageldik üzere dün yine gol yollarında sıkıntılıydı. Üretmekte çok zorlandı. Şu kesin: Kasımpaşa’nın hedefe ulaşabilmesi için gol yollarındaki yetersizliğe acilen çözüm bulması gerekiyor. Nasıl mı olacak bu? Kimse kusura bakmasın ama büyük ümit bağlanan bazı isimler, formalite gereği sahaya çıkmışcasına isteksiz bir görüntü sergiliyor. İyi de bu gönülsüzlük nereye kadar gidecek. Mesela Adem’e sormak gerekir, gerçek Adem bu mu diye! Peki Scarione nerede!.. Keza Tunay Torun... Aydın Yılmaz. Son haftalarda her birini ara ki bulasın... Günü kurtarmaya çalışıyorlar. Ama kurtaramıyorlar. Açıkçası... Rıza Çalımbay çok sabırlı...

        Donk için özel ve güzel bir paragraf açmazsak, haksızlık yapmış oluruz. Helal olsun. Klasını konuşturuyor. Çok yararlı oynuyor. İstikrarını da hiç bozmuyor.

        Antalyaspor’un mücadeleci bir takım olduğunu da vurgulamakta yarar var. Eto’o’daki fiziki yetersizliğe karşın, diğer bazı oyuncular üstün gayret gösteriyor. Çok yetersiz takımların bulunduğu bu Süper Lig’de, Antalyaspor üst sıraları zorlayabilecek bir görüntü ortaya koyuyor.

        Son söz yine Kasımpaşa için olsun... Paşa’da birileri canla başla çalışırken, birileri de sırtüstü yatıyor.

        TUNAY TORUN

        Son derece etkisiz, yetersiz ve gayretsizdi. Kendisine ısrarla şans tanınmasına rağmen, bu şansı sürekli olarak elinin tersi ile itiyor.

        YUSUF ŞİMŞEK

        Antalyaspor’un maç listesinde teknik sorumlu olarak Mustafa Ati Göksu gözüküyor. Ama saha kenarındaki asıl sorumlu Yusuf Şimşek... Diploma yetersizliğinden dolayı yapılan bu cambazlığı bir tarafa bırakalım. Peki Yusuf hocam, sizin bu saldırgan tavrınıza ne diyelim! Hakemin her kararında havalara sıçradınız, etrafa saldırdınız, bazen de sahaya daldınız. Sonunda da atıldınız. Yakışmıyor güzel hocam...

        Diğer Yazılar