Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “Kasımpaşa'da dün görevini kim yaptı?” diye soracak olursanız eğer... İyi bir düşündükten sonra... Belki “Donk”, diyebiliriz. Ki Donk da eski çizgisinden çok uzaktı. Dün özellikle ilk yarıda çok durgundu. Sonra biraz toparladı. Ayakta kaldı.

        Paşa’da futbolcuların tamamına yakını sınıfta kaldı.

        Kayserispor oyunun genelinde çok istekli bir oyun ortaya koydu. Çok rahat geldi, çok rahat top çevirdi. Kayserispor’un bitirici noktalarda iyi bir adamı olsaydı, maçın çehresi çok erken değişebilirdi.

        Mevcut kadrosu ile üst sıraları zorlayan Kasımpaşa, dünkü isteksiz ve yetersiz oyununu önümüzdeki haftalarda tekrarladığı taktirde, acı sürprizlerle karşılaşabilir.

        Paşa’da bazı oyuncuların etkisizliği aynen devam ediyor. En başta da Adem ve Tunay’ın... İkisine de şaşırmamak mümkün değil. Sanırsınız ki formalite olsun diye sahaya çıkıyorlar. Bu futbolcular nasıl bu kadar isteksiz olurlar, nasıl bu kadar etkisiz kalırlar, anlamak mümkün değil. Hani, ışık da yok. Aydın’ı merak ediyorsanız eğer... Hiç merak etmeyin. Bildiğiniz gibi... Varlığı ile yokluğu belli olmuyor.

        Kasımpaşa’da çok tatsız görüntüler var. Sağlam savunma anlayışı ile ligin en az gol yiyen takımlarının başında gelen Paşa, dün çok büyük sıkıntı yaşadı. Hani demem o ki, rakip Kayserispor gibi ligin en az gol atan takımlarından biri değil de, istim üzerinde güçlü bir ekip olsaydı, Paşa acaba dünü gol yemeden tamamlayabilir miydi. Hiç sanmıyorum. Kötü bir oyun ortaya koyan Paşa için, dünkü 1 puan iyi puandır.

        Şu bir gerçek: Kayserispor iyi bir takım değil. Kadrosu belli bir seviyenin çok altında... Takımın en az yarısı, ikinci sınıf futbolcu... Böyle önemli bir sanayi şehrinde, eller cebe gitmeyince, kadro da yetersiz kalıyor. Kayserispor için ligde kalma, elbette çok büyük başarı olacaktır. Tolunay Kafkas’ın işi gerçekten çok zor.

        ADEM VE TUNAY

        Biraz oynasalar, biraz çalışsalar, hem kazanacaklar, hem de kazandıracaklar. Ama beyefendilerin umurunda değil.

        KAYSERİSPOR SEYİRCİSİ

        Maça ilgi çok azdı. Tribünlerin tamamına yakını boştu. Bir şehir takımı, nasıl bu kadar destekten yoksun kalır, şaşırmamak mümkün değil. Zenginler para vermezse, seyirci de maça gelmezse, başarı nasıl gelecek, birileri söylesin. Kayserispor’un en büyük şansı, kimse alınmasın ve darılmasın ama, ligdeki 3-4 takımın son derece kötü oluşudur. Dikkat edilsin de, bu 3-4 takım arasına girilmesin.

        Diğer Yazılar