Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Önce Gençlerbirliği’ni tebrik edelim. Helal olsun... Altın değerinde 3 puan aldılar.

        Her futbolcusunu ayrı ayrı kutlamak gerekiyor. Ama en büyük tebrik elbette ki İbrahim Üzülmez’e... Büyük bir coşku ve disiplin sağlamış Üzülmez. Unutulmasın ki bu takım çok az takviye ile bu güzel çizgiyi yakaladı.

        3’te 3 yapmak, Gençlerbirliği’ne ve Üzülmez’e ayrı bir hava getirdi.

        Belli ki Üzülmez ve öğrencileri az zamanda çok daha fazla iş başaracaklar.

        Gelelim Kasımpaşa’ya... Dün her bakımdan kırık not aldı Paşa... Şöyle ki... Eren çok etkisiz oynayınca... Adem ve Tunay’ın varlığı ile yokluğu belli olmayınca... Hakan Arslan da yetersiz kalınca... Gerisini söylemeye gerek yok herhalde.

        Kasımpaşa’nın dünkü görüntüsü ile amacına ulaşması çok zordu.

        Paşa’da pek çok aksaklık vardı... Mesela savunmada... Hani şu, ligin ilk yarısında öve öve bitiremediğimiz savunmada... Titi ve Omeruo’ya her geçen hafta bir şeyler oluyor. İkisi de çok bireysel hata yapıyor. Bu görüntüleri ile S.O.S kaçınılmaz oluyor.

        Paşa’da dün Castro ve Pavelka’nın da iyi bir köprü vaziyeti yaptığı söylenemez. Topu oyuna sokmakta çok zorlandılar. Rakibin müthiş presi karşısında büyük sıkıntı yaşadılar.

        Şu kesin.... Önemli silahlar suskun kalınca... Bazı oyuncular da zaten yetersiz olunca... Paşa tekliyor. Rıza Çalımbay’ın işi önümüzdeki haftalar için biraz zor gözüküyor.

        Daha da önemlisi... Kasımpaşa’da bazı oyuncuların artık kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Hani şu sezon başından beri durumu idare etmeye çalışan bazı futbolcuların... Taşın altına ellerini koymaları şart...

        Maçın geneline bakarsak... Açık söylemek gerekirse berbat bir ilk yarı izledik. Hani şu “Bitse de gitsek” cinsinden... Buz gibi havada soğuk bir futbol vardı sahada... İnsanın içini minnacık bile ısıtmayan... Heyecanı sıfıra yakın... Pozisyonu yok denecek kadar az.

        Sonrasında durum değişti. “Bu 1 puan bize yetmez” düşüncesinden olsa gerek... İkinci yarının ilk dakikalarından itibaren oyun hareketlendi. Popov’un gördüğü kırmızı kart sonrası ise durumu değiştirdi. Kasımpaşa’nın etkinliği azaldı. Gençlerbirliği’nin baskısı arttı.

        Nihayetinde... Daha hırslı, daha disiplinli oynayan taraf, sahadan üç puanla ayrıldı.

        Son söz hakem Abdulkadir Bitigen için... Çok hata yaptı. Rıza Çalımbay da yine haklı olarak isyan etti.

        İLHAN CAVCAV...

        Dünkü maçın çok hüzünlü bir tarafı vardı. Maç Kasımpaşa’da oynanırken, İlhan Cavcav stada yürüme mesafesindeki özel bir hastanede yatıyordu. Gelemedi İlhan ağabey... Ağır bir ameliyat geçirmişti çünkü... İki eli kanda bile olsa 40 yıldır Gençlerbirliği’nin hiçbir maçını kaçırmayan İlhan Cavcav, dünkü maçı hastane odasından seyretmek zorunda kaldı. Bu galibiyet de kendisine en büyük armağan oldu. Geçmiş olsun İlhan Ağabey... En kısa zamanda tribünlerde buluşmak ümidiyle.

        PAŞA’NIN GÖRÜNTÜSÜ...

        Sezonun en verimsiz futbolunu ortaya koydu Paşa...

        Diğer Yazılar