Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Önce Bursaspor’u kutlayalım. Son derece önemli bir galibiyet aldılar.

        Şunu da önemle belirtelim. Hamza Hamzaoğlu genç yaşlı demeden hak edene formayı veriyor. Güzel isimlerle yola devam ediyor.

        Yeşil-Beyazlı ekip çok coşkulu oynuyor. Son derece iyi performans sergiliyor. Bu bütünleşme ve kaynaşma haliyle güzel sonuçlar getiriyor. İyi motivasyonun karşılığı fazlasıyla alınıyor.

        Batalla takımı iyi yönetiyor. Kubilay Kanatsızkuş için özel bir paragraf açmak gerekiyor. 19’luk bu delikanlı yarınlarda adından çok söz ettirecek. Müthiş özellikleri var. Dünkü galibiyet için ayrıca Harun’u da kutlamak gerekiyor. Penaltının yanı sıra pek çok güzel kurtarışlar yaptı.

        Kasımpaşa için de geçmiş olsun demek gerekiyor. Talihsiz bir yenilgi aldı Paşa... Bu oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Özellikle son yarım saatlik baskının karşılığında en az 1 puan gelmeliydi. Yine de insan merak etmeden duramıyor. Paşa, son bölümdeki arzusunu ve temposunu niçin daha önce ortaya koyamadı? Bu görüntüsünü oyunun geneline yaysaydı, son derece iyi bir sonuçla sahadan ayrılması işten bile değildi.

        Şu da ayrı bir gerçek. Paşa’da bazı oyuncuların en kısa zamanda toparlanması lazım. Zaman hızla geçiyor. Puanlar kaybediliyor. Yarınlarda çok daha kötü kötü günler yaşanmaması için, şimdiden çok önemli önlemler alınması gerekiyor.

        Diğer Yazılar