Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkını hemen verelim. Kimin mi? Aykut Kocaman’ın... Konyaspor’da taş üstüne taş koydu. Nokta transferler yaptı. Gençlere şans tanıdı. Çok çalıştı. Disiplini elden bırakmadı. Yerli futbolculara kucak açtı.

        Semeresini de alıyor. Konyaspor son derece dişli bir takım oldu. Bakmayın siz bazen kaza kurşununa kurban gittiğine... Kolay mı öyle 2 büyük cephede 2 önemli mücadele vermek. Avrupa’da deneyim kazanıyor. Ülkemizde ise can yakıyor!

        Konyaspor’un kadrosuna bir bakın lütfen. Adeta seçmece! Hep görev adamı. Tamamına yakını isimsiz ama son derece yararlı oyuncu. Savunmada bir Vukovic var, adeta taş gibi. Adam kaçırmıyor. Sektirmiyor. Ve ayrıca insan 50 maç oynar da 1 maçta bile sarı kart görmez mi! Bu derece de beyefendi! Jonsson ise dün büyük talihsizlik yaşadı. Sakatlandı. Yerine giren Ali Turan’ı ise söylemeye gerek yok. Ali Turan deneyimi ile Konyaspor’a büyük katkı sağlıyor.

        Savunmanın kanatlarında görev yapan Skubic ve Douglas da güzel işlere imza atıyor. Her ikisi de ofansif görüntüleri ile takdir topluyor.

        Ama bu takımın parlayan yıldızı Ömer Ali Şahiner... Müthiş bir çizgi yakaladı. Sağ kulvarı koridor gibi kullanıyor. Gidiyor geliyor. Gol atıyor! Fatih Terim’e de göz kırpıyor.

        Genç Bajic de dün kalitesini ortaya koydu. Henüz 22 yaşında olan bu oyuncu, dün yine 1 gol attı, 1 asist yaptı. Bu şekilde Konyaspor’un bu sezonki 22 golünün 5’ine doğrudan katkı sağlamış oldu. Bravo...

        Kasımpaşa dün ne olduğunu anlamadan kalesinde 2 gol gördü. Hemen belirtelim. Kasımpaşa ilk yarıda çok pasifti. Dirençsizdi. Etkisizdi. Açık söylemek gerekirse son haftalardaki Kasımpaşa’dan eser yoktu. Şaşırttı. Yanılttı. Ama ikinci yarıda görüntü değişti. Paşa toparlandı. Gol aradı. Buldu.

        Kemal Özdeş’in hakkını verelim. Bilgisi, çalışkanlığı ve enerjisi ile Paşa’da iyi bir tablo yarattı. Bu tablo önümüzdeki süreçte çok daha renkli olabilir. Özdeş, yakaladığı büyük fırsatı değerlendirebilecek özellikleri son derece iyi taşıyor.

        Paşa’nın savunması ise dün çok aksadı. Kademe hatası çok yapıldı. Paşa’da bazı isimlerin oyuna daha fazla ağırlık koyması gerekiyor. En başta da Castro’nun...

        Genç Batuhan’a da bir tavsiyem var. Günü kurtarmak için değil, savaşmak ve gol atmak için mücadele vermeli... Uzağa gitmesine de gerek yok. Evine gitsin yeter! Babası Rambo Yusuf’tan örnek alsın. Hani şu, Galatasaray’ın ve A Milli Takım’ın eski isimlerinden olan Yusuf Altıntaş’tan... İşte o zaman neler olacağını hep beraber görürüz. Batuhan’ın başarılarını ve gollerini keyifle izleriz.

        Babadan söz açtım madem... Devam edeyim. Maçın hakemi Arda Kardeşler, kimin oğlu biliyor musunuz? Eser Kardeşler’in... Hani şu, Bursaspor’un kalesini uzun yıllar başarıyla koruyan Eser Kardeşler’in... Eser son derece iyi bir kaleciydi. Oğlu da iyi bir hakem olacağa benziyor. Süper Lig’de henüz yeni olan Arda Kardeşler, gençliği ve fiziği ile öne çıkıyor. Dün bazı hatalar yapmasına rağmen, genel anlamda iyi bir görüntü verdi.

        Diğer Yazılar