Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İşin vahim taraflarından biri de, Arda Turan’ın kendini hala haklı görmesi. “Pişman mıyım, değilim. Kendimi kuş gibi hissediyorum” demesi.

        Pes vallahi... Ortada inanılmaz bir rezillik var, aradan onca saat geçiyor, yaptıklarını idrak edemiyor.

        Bu nasıl bir ruh halidir ki, bir özür bile dilemiyor.

        Haa, özür dilerse affedilir mi o ayrı bir konu ama şu husus çok iyi bilinmelidir ki, daha düne kadar “Canımız, ciğerimiz, göz bebeğimiz” dediğimiz Arda... Cumhuriyet tarihinin en büyük skandallarından birine imza atarak gözümüzden ve gönlümüzden uçarak gitti.

        Oysa efendi bir şekilde top koşturmaya devam etseydi, futbol tarihimizde yeri bir başka olacaktı.

        Artık yine yeri var ama başka türlü var.

        Düşünebiliyor musunuz, bir gazeteciye ana avrat küfür edebiliyor. Hem de Bilal Meşe’ye... Bilal Meşe gibi çok değerli bir emekçiye... Dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile bu camiada çok özel ve güzel bir yeri bulunan bir duayene... Hem de Milli Takım uçağında... Hem de 1 yıl önce yazılanlardan dolayı... Hem de bu yazılanların tamamının gerçek olduğu herkes tarafından bilinmesine rağmen.

        Belli ki kendini kandırıyor Arda. “Şeref, onur” diyor ama şerefine onuruna dokunan yazıları “İşte bu“ diye niye gösteremiyor! Çok mu zor! Olsa böyle bir yazı, internetten bulmak 2 dakikalık bir iş. Dahası... Fatih Terim ve Yıldırım Demirören’e yönelik küfürleriyle de... Geldiği noktayı gösteriyor.

        Bu çirkinliklerin altından bakalım ne çıkacak!

        İzninizle rotayı başka yöne çevireyim. Önce Futbol Federasyonu... Hani şu, uyuyan güzellerden oluşan Futbol Federasyonu... En kritik dakikalarda hep araziye uyan Futbol Federasyonu. Ülke gündemi değişti, muhteremlerden ses yok. Sesi bırakın, federasyonun resmi sitesinde bile bir kınama yok. Şaşırdık mı? Hayır... Yine bir hesap peşindeler belli ki... Ya da birilerinden korkuyorlar. İnsan 2 cümleyle de olsa bir duruş göstermez mi!

        Caner Erkin... Yancı Caner... Arda uçakta her türlü çirkinliği yaparken... Foto muhabirimiz Vedat Danacı, “Yapma Arda... Burası yeri değil” diye sakinleştirmeye çalışırken... “Burası tam yeri” karşılığını veren Caner... İşte bu Caner bilmelidir ki... Bu iş 3 tane orta yapmaya benzemez. Sahi, yine bu Caner değil miydi, yıllar önce Milli Takım kampında Volkan Demirel, bizim Vedat Danacı’ya “Seni evden aldırırım” derken... Fotoğrafları çeken Oğuz Yörük’e “Sil o fotoğrafları” diye Volkan’a yancılık yapan...

        Olcay Şahan... Uçakta yaşanan tüm rezilliklerin ardından... Otel koridorunda... Takım arkadaşlarıyla birlikte çektiği fotoğrafta... Ne de güzel gülümsüyorlar hep beraber öyle! Belli ki... Hiçbirinin ipinde değil bu yaşanılanlar. Bir de utanmadan sanal ortama koyuyorlar. Olcay her zaman olduğu gibi yine şirinlik peşinde koşarken... Gerçek yüzler ortaya çıkıyor.

        Bu arada... Caner uçakta yancılık yaparken, Burak da destek verirken... 1 adam tam not aldı. Kim mi? Selçuk İnan... Arda’yı sakinleştirmeye çalıştı. Helal olsun. Birileri bu büyük kaptandan ders alsın.

        Son söz: Bardak taştı. Bu işin cılkı çıktı.

        Milli formayı giymek, kimseye şımarıklık, terbiyesizlik ve küstahlık hakkı vermez.

        Diğer Yazılar